6.2.2013

Rakkauteni kakkupapereihin

Joo, pakko se kai on myöntää. Eilen se tapahtui, mä rrrrrakastuin. Nimittäin kakkupapereihin! Jotenkin nuo nyt vaan iski ja sen seurauksena esimerkiksi  meidän kutsuissa tullaan näkemään kakkupapereita. Lisäksi niitä voisi käyttää kattauksessa. Taitaapi olla tänään edessä reissu kauppaan hakemaan kakkupapereita, jotta pääsee testailemaan ideoita. Ja jos ideat ottavat tuulta alleen, niin esim. Eskimo-kakkupapereita saa ostettua Euraconin verkkokaupasta erittäin halvalla. 250 kpl pyöreitä halkaisijaltaan 24 senttisiä kakkupapereita saa hintaan 7,4 eksua. Not bad!

Ja tietysti tämä salamarakkaus täytyy jakaa teille myös kuvina. Onko jollain muulla ihastusta ilmassa? Saako paperipitsi sydämet sykkimään vaiko nou?Edit: Kuvat löytyvät pinterest boardistani, sieltä myös alkuperäisille lähteille.

15 kommenttia:

 1. Meille tulee just ton tyyppiset kutsut, voin lämpimästi suositella! Helppo tehdä ja tarvikkeetkaan ei oo kauheen kalliita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkupaperin hinta ei kyllä päätä huimaa, nuo saa varmasti toteutettua edullisesti.

   Poista
 2. Mä aion myös hyödyntää kakkupapereita kaikessa: kutsussa, "kaitaliinana", lasipurkkien eli maljakoiden päällystämisessä... samansuuntaisia ajatuksia täällä siis! Sopii mun pitsipuvun kanssa täydellisesti yhteen :) Yhden "ongelman" oon tässä huomannut: en ole löytänyt mistään keskikokoisia kakkupapereita (noin 15-senttisiä). CCHobbyltä tilasin ihan pieniä papereita (olikohan 11 cm ja sitten sydämenmuotoisia 9cm), mutta siitä pompsahtaakin luku sitten suoraan tonne 24:ään. Kuka auttaisi? :) Mutta tosiaan, halpa mutta näyttävä koristeluelementti on tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... ja sitten avasin linkin, ja siellähän niitä oli vaikka minkäkokoisia :D kiitos! :)

   Poista
 3. Ihania! Olisi kiva, jos lähteet olisivat vähän suoremmin merkitty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä olenkin pyrkinyt laittamaan ainakin nettisivun nimen, josta olen kuvia lainannut. Tällä kertaa tuli tehtyä aikamoinen pikapostaus ja siksipä lähteetkin vähän miten sattuu. Skarppaan jatkossa :)

   Poista
 4. Jep, ihan mahtaviahan nuo ovat! Mietin vielä, miten itse hyödyntäisin... :D

  VastaaPoista
 5. Oi kiitos idean eteenpäin viemisestä!!! Olen nimittäin pohtinut mistä saisin pitsinarua nimikylttejä varten ja muita hääpaikalle tulevia koristuksia varten (pitsinauha on aika hintavaa, kun sitä menee melko paljon sitten kun sitä alkaa laittamaan jonnekin). MUTTA siis minähän alan käyttämään pitsinauhan sijaan kakkupapereita!!! :) Jossain näin sattumalta sellaisia mini kakkupapereitakin joskus, ne oli tarkoitettu lasinalusiksi. Hitsi kun vain muistaisin missä ne oli, niitä olisi nimikyltteihin kiva hyödyntää. KIITOS!!! :>>

  VastaaPoista
 6. Tosi hienot noi kortit! Olen ajatellut tekeväni ne kirkon kukkakoristeet näistä kakkupapereista. Prototyyppi on tehty, mutta se kaipaa vielä hieman hiomista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlaillessani törmäilin myös moniin kuviin, joissa oli kukkia kakkupaperitötteröissä, nekin oli aika siistejä :)

   Poista
 7. Oi mitä ihania ideoita! ♥

  Me tehdään karkkibuffaan kakkupaperista sellaset tötteröt, joihin voi sitten ottaa niitä nameja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kanssa jo askarreltuna karkkibuffatötteröt kakkupaperista, ne on niin söpöt :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!