14.2.2013

Apua tarinamme kertomiseen

KuvaIih, ihanaa ystispäivää! Tämän kansainvälisen imelyyspäivän läsnäolo on havaittavissa selvästi myös täällä blogimaailmassa, joka ei ainakaan hääblogisaralla ole muutenkaan kovin siirappivapaa ympäristö.

Postasin tuossa tammikuussa itsestäni, apuna käytin kuvia  And that's who I am -sivustolta, minuun voi siis "tutustua" täällä. Mutta vaikka minä blogia raapustelenkin, on häissämme tietysti myös toinen päätähti ja ihanan rakkaustarinan toinen osapuoli. Ajattelin siis, että olisi kiva kertoa myös meidän yhteinen tarina täällä, ainakin pääpiirteissään. Miten me päädyimme yhteen ja mitä matkan varrella on mahtunut ja millaista meidän yhteiselo on nyt jne...

Aloitinkin jo tarinan kirjoittamista, mutta jotenkin siitä tuli tylsä. En osannut kirjoittaa sitä niinkuin olisin halunnut! Ärrimurri! Siksipä pyytäisin hieman apua teiltä, ihanat lukijat! Mitä haluaisitte tietää? Laittakaahan kommenttiboksiin kysymyksiä, niin kirjoittelen sitten näiden kysymysten pohjalta teille stoorin siitä, millainen meidän matkamme sieltä ihan alusta tähän häiden kynnykselle on ollut. Auttakaahan, pliiiiiis :)!2 kommenttia:

  1. Voisin kuvitella että ainakin seuraavanlaiset asiat voisivat kiinnostaa muitakin kuin vain minua:)

    Missä tapasitte ja miten? Kauanko yhteistätaivalta on takana? Kuuluuko perheeseenne muita jäseniä (lapsia, lemmikkejä)? Minkä tekemisestä nautitte yhdessä?Onko yhteisiä harrastuksia tms kiinnostuksen kohteita? Mikä teidän veti yhteen?

    VastaaPoista
  2. Voi mulla on ollut tuo sama ongelma! Sanat vaan eivät riitä kuvaamaan sitä kaikkea mitä tuolloin tutustumisen ja rakastumiset aikoihin tapahtui. Tämän tekstin innoittamana päätin kuvata rakkaustarinaamme ja sen merkitystä hieman eri näkökulmasta. :)

    Oman tarinamme pohjalta haluaisinkin kysyä tuntuuko rakkaustarinanne enemmän kohtalon sanelemalta, yhteisen vaivannäön lopputulokselta vai fantastiselta sattumalta? :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!