4.2.2013

ms/ Panda

Ihan ensimmäiseksi pakko kertoa, että LeLen häät viikonloppuna oli aivan ihanat! Oli mielettömän hyvää ruokaa, hyvä bändi ja mahtava fiilis. Ja kirsikkana kakun päällä tajuttoman kaunis morsian ja tietenkin myös komea sulhanen. Olispa omatkin häät jo!

Ollaan pohdiskeltu ja pyöritelty Panun kanssa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja ja aluksi oli aika itsestään  selvää, että vieraat hankkiutuisivat kirkolta Kaivarin rantaan laituriin omin voimin ja me järjestäisimme sitten bussin jatkoille illan mittaan. Noh, pohdittiin asiaa sitten uudelleen ja lopulta päädyttiin siihen, että järjestetäänkin kuljetukset vesiteitse. Näin saadaan näppärästi vieraille kuljetus Kauppatorin rannasta saareen ja saaresta Otaniemeen jatkoille. Ja onhan tuo merellä matkustaminen aika paljon siistimpää kuin bussilla huristelu ;).

Kyselin tarjouksia muutamista paikoista ja ehdottomasti parhaan tarjouksen sain Helsingin vesibussit Oy:ltä. Meille tulee aivan ihanan symppisalus, ms/ Panda, jonka joku on saattanutkin bongata Helsingin vesillä. (Kyseinen yritys hoitaa esimerkiksi Korkeasaaren lauttaliikennettä kesäisin.) Tähän paattiin mahtuu helpsoti koko vierasjoukko, sateen sattuessa tilaa on sisälläkin kaikille.Ja yksi iso plussa on, että tähän paattiin saamme myös itse viedä juomia. Näin siis voimme tarjota vieraille matkajuomat. Eihän se ole risteily eikä mikään, jos ei olutta ole tarjolla ;). Karaokea tällä aluksella ei ole, myöskään mikään humppapumppu ei esiinny keulabaarissa, mutta jotain muuta pientä kivaa risteilyohjelmaa saattaa olla luvassa.

Tämä koko paketti (Kauppatori-Särkkä-Otaniemi) maksaa meille 900 euroa (sis alv), joka kuulostaa ehkä aika isolta summalta, mutta jos huomioidaan bussin hinta ja jokaisen vieraan lauttamaksu Särkkään Särkän yhteysaluksella (6 eksua/hlö), niin hintaeroa onkin vain 200 euroa. Eli ei tämä ratkaisu lopulta huiman paljon kalliimmaksi tule.

Kannattaa kurkata myös firman sivut, http://www.helsinginvesibussit.fi/, myös tämän postauksen kuva on peräisin kyseisestä osoitteesta.

Arvonta päättyi viikonloppuna, voittaja vedetään hatusta tänään illalla, joten stay tuned!


3 kommenttia:

  1. Ensin itsekin hätkähdin hintaa, mutta ei se ero ole kovin valtava ja varmasti erittäin mukava tapa matkustaa:)

    VastaaPoista
  2. Vau, kyllä tuollainen kyyti jää varmasti vieraiden mieleen! Me myös olemme miettineet, että järjestäisimme bussikuljetuksen keskustasta vihkipaikalle ja siitä hääjuhlaan ja ehkä yöllä takaisin keskustaan, mikä olisi helppo ja taksia edullisempi vaihtoehto niille, jotka eivät halua vetää pitkää tikkua kuskin nakista.

    VastaaPoista
  3. Onhan tuokin tapa haaveilla. Itse olen matkustanut samalla laivalla Korkeasaareen. Siitä ei saanut tosin mitään asiakasetua, muttei annettu sen pilata matkantekoa.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!