18.2.2013

Ei lainkaan paska maanantai

Tuossa Spotifyista random-biisejä kuunnellessani päädyin myöskin Semmareiden pariin, biisinä Paska maanantai. Mutta hei, tämä ei ainakaan meillä päin ollut lainkaan paska maanantai! Ilokseni heräsin jo hyvissä ajoin ennen seiskaa, olin toimistolla ennen kasia ja sain päivän aikana diplomityötäkin edistettyä. Parasta kuitenkin on ollut se, että Panu on päivän synttärisankari ja parempaakin loistavampi tuleva vaimo on päässyt hemmottelemaan tulevaa miestään :).

Ensin siivosin kämpän, sitten kokkailin kolmen ruokalajin illallisen. Herkuteltiin aluksi lohitartarilla purjo-perunasosekeiton kera, sen perään ankan rintaa, kantarellirisottoa ja portviinisipuleita. Jälkkäriksi vielä crème brûlée tuoreen passionin kera. Ai että ja namnam! Toki miestä tuli lahjottuakin, ensinnäkin vaaleanpunaisilla tulppaaneilla ja toisekseen taskunauriilla, jonka hankkimiseen sain idean Katjalta. Oli kyllä tykätty lahja meidänkin taloudessa!Royal Londonin ihanuus Watch Shopista


Teinpä tuossa sitten illan iloksi myös vähän kutsutestailua. Ostin tänään kolme ISOA rullaa paperinarua, väreinä tietenkin fuksia, vaaleanpunainen ja tuo tuttu vedenvärinen. Vai olisiko minttu parempi termi? Don't know. Lisäksi yksi ystävänpäiväkortti, pala fuksiaa kartonkia ja kakkupaperia. Aika kiva, vaikka itse sanonkin. Kuvat vähän valehtelevat todellisia värejä etenkin noissa kuvissa, joissa on narurullat. Noissa kahdessa muussa on ehkä suht oikeat sävyt...Kutsutestailua ihan kohtuullisin tuloksin.


Nyt sitten enää nämä kutsujen sisällöt... Huoh, kukakohan ne tekisi? Ja mitäköhän niihin kirjoittaisi? Ja ja ja...  Jepsistä, taitaapa olla aika mennä kohta nukkumaan. Huomenna piiiiitkä päivä toimistolla ja illalla elämän eka body combat. Jännää!

Haudon muuten vieläkin sitä postausta meistä, eiköhän se sieltä joku päivä putkahda :).

3 kommenttia:

 1. Hyvää reeniä, body combat on ihan mahtista!

  VastaaPoista
 2. Hienon taskukellon löysit Royal Londonilta. Itse vielä vatuloin päätöksen kanssa kaiverruttaakko kelloon jotain vain ei?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin vielä ihan samaa... Jotain sinne olisi kiva kaiverruttaa, mutta mitä? Sain tuon paketin vasta niin myöhään, etten ehtinyt kaiverrusreissulle etukäteen, pitää miettiä jos menis nyt jälkikäteen.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!