25.2.2013

Back on track!

Vihdoinkin sain viikonlopun aikana migreenin selätettyä ja olen taas uusi entistä ehompi morsian :). Tämä viikko alkoi yltiöreippaasti bodypumpilla ennen kasia aamulla. Okei, pakko tunnustaa että nukuin tosi tosi huonosti enkä olis millään jaksanu aamulla herätä, mutta kello soi liian myöhään, että olisin enää ehtinyt perua tuntia, vaikka yritys oli kova. Lähdinpä sitten jumppaan aikamoisen ärsyyntyneenä ovet paukkuen, kun Panu jäi sänkyyn onnellisena nukkumaan... Joten älkäähän ottako paineita ruudun takana, en mäkään ihan täysin vapaaehtoisen reipas ole ollut.

Blogi on elänyt hiljaiseloa viime viikon päänsärkyilystä johtuen, mutta jotain on saatu taas eteenpäinkin viime viikon aikana. Ainakin bändin keikka on varmistunut (JEE!!!!! Saadaan mun suosikki kaikista bilebändeistä, eli Heliumkuoro! Vinkiksi siis tätä lukeville mahdollisesti kutsun saaville kavereille, että mahtavaa meininkiä on luvassa.), alushame on hankittu ja vihdoin on myös kaikki vessapaperirullat päällystetty, enää pitää sitoa niihin nauhat. Hääkutsuja suunniteltiin eilen meidän kuvaajan kanssa, joka hallitsee myös graafikon hommat ja alkaa näyttää superhyvältä, vähän vaan vaatii kuvamanipulaatiota vielä... ;) Lisäksi saatiin päätettyä, että laitetaan se häälahjalista sinne Stockalle ja jopa pohdittiin ihan yhdessä, että mitä kaikkea sinne listalle laitetaan. Huomenna mennäänkin sitten Stockalle tekemään listaa. Ai niin ja eilen illalla saatiin myös muodostettua lopullinen vieraslista. Se oli kyllä uskomattoman hankalaa!!!


Kuva


Ehkäpä jotain muutakin on saatu tehtyä viikon aikana, mutta tuossapa nyt muutama juttu, joka tuli mieleen. Alkaa tuo tehtävälista näyttää mukavasti siltä, että jotain on jo saatu tehtyäkin, mutta miljoona ja tuhat pikkuasiaa, joita en ole edes kirjannut listalle on vielä työn alla tai kokonaan aloittamatta.

Häihin on enää hiukkasen yli kolme kuukautta, jaiks! Mutta yritän kovasti pysytellä rauhallisena ja olla panikoimatta. Lääkäri kyllä perjantaina vähän vihjaisi, että oliskos tämä kaikkien migreenien äiti ollut jotenkin stressiperäistä... No, suattaapi tuota ollannii, mutta ehdottomasti en myönnä stressaavani häiden järjestämisestä. Kyllä isomman stressin aiheuttaa tuo diplomityö. Niin ja ihan oikeat työt. Nyt vaan iltaisin tehokasta naputtelua koneella, niin kyllä se dippakin siitä. Edelleen pidän kiinnni siitä, että olen diplomi-insinööri ennen vihkimistä ;).Tällä viikolla luvassa enemmän postauksia ja ehkäpä myös se arvonta... Ja hei, ihanaa, AURINKO! Mahtavaa alkanutta viikkoa!P.S. Edit: Käykäähän osallistumassa arvontaan ja voittamassa itsellenne sukkanauha ;). Klikkaa tästä!
3 kommenttia:

  1. JEI, nyt se aurinko on jo ihana! ;) Onkin ollut ikävä sun postauksia, kiva kun oot bäk! :)

    VastaaPoista
  2. Heh! Meillä on sama toive: tulla diplomi-insinööriksi ennen häitä ;)

    VastaaPoista
  3. on outoa kun lueskelee näitä blogeja ja monet pähkäävät tuon vieraslistan kanssa. Kun se oli ensimmäinen hoidettu asia meillä ja ainoa, mistä ei tarvinnut keskustella eikä pähkätä:D Hienoa että asiat etenevät:)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!