13.2.2013

It's 50's and it's fabulous!

Jotenkin jännästi naisella kuin naisella tuo pukeutumistyyli vaihtelee vuosien mittaan, etenkin kun kasvaa teinistä suunnilleen oikeaksi aikuiseksi. Omalla kohdallani tällä hetkellä mekoista kolahtaa eniten nimenomaan erilaiset kotelomekot, mutta toisaalta sydän sykkii myös kellohelmaisille fiftarimekoille. Taitaa tuo kotelomekkoilu liittyä siihen aikuiseen puoleen ja kellohelmat sisälläni asuvaan pikkutyttöön...

Löysinpä taas sivuston, jossa surffailtuani mietin, että oi miksi minulla ei ole fiftarihäämekkoa. fuksialla alushameella! Törmäsin nimittäin nettiputiikkiin nimeltään Honeypie Boutique, joka myy nimenomaan fiftarihenkisiä mekkoja. Vähänko olisi ihania, eikä hintakaan mielestäni päätä huimaa. Hääpuvun saa 150 punnalla, mikä on mielestäni varsin kohtuullinen hinta. Kannattaa tsekata tuo kauppa, jos viiskytluku herättää positiivisia viboja.

Tässä kuvallisia fiiliksiä fiftarihenkeen poimittuna täältä ja täältä. Onko joku teistä lukijoista innostunut tästä tyylistä? Tuossa postauksen alussa olevassa ylimmässä kuvakollaasissa on muuten vähän sellaista fiilistä kuin itse omasta häälookistani haen, miltä näyttää? Olisko tollanen tyyli aika hot? Puku vain ei ihan ole tuollainen, mutta riittävän hyvin sopisi tuon henkisen kampauksen ja meikin seuraksi kuitenkin. 

 
 10 kommenttia:

 1. :) Parissa kuvassa taitaa olla samanmallinen/saman valmistajan mekko kuin minulla oli hääpukuna, jos nyt ihan oikein katsoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo taitavat olla tuon Honeypie Boutiquen mekkoja. Tai sitten eivät. Aivan superihania joka tapauksessa!

   Poista
 2. Ai onko joku innostunut? Hep, täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin arvelinkin, että sieltä suunnalta saattaisi löytyä morsian, jolle tämä postaus on oikein omiaan :)

   Poista
 3. Hep Kyllä! Tänään mentiin just näissä meiningeissä! ;) blogissa joskus lisää...

  VastaaPoista
 4. Upeita on kyllä varsinkin juuri punaisella tehostettuna.

  VastaaPoista
 5. Tällä idealla lähdin hääpukua ostamaan, mutta ihan erilaisen kanssa poistuin kaupasta... Aattelin, että ihania fiftarimekkoja voin käyttää sitten koko loppuelämän muitten häissä ja muissa juhlissa, mutta pitkää, valkoista hääpukua vain kerran! :)

  VastaaPoista
 6. Pinkki alushame olisi niiiin ihana kellohelman kanssa! Itse käytin mustaa valkoisen alla (kuvia blogissa) eikä todellakaan kaduta :) Lyhyemmän helman kanssa on myös huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa liikkua ja olla :)

  VastaaPoista
 7. Pukeudun kellomekkoihin arkeen ja juhlaan mutta kun häitäni aloin suunnitella niin kumma kyllä heti tuli että ei Fiftari mekkoa. Ehkä siksi että pukeudun sellaisiin lähes joka päivä. Mutta kellohelmainen tyllimekko kyllä tuli ostettua. Puhuit että ikä vaikuttaa pukeutumistyyliin. Ehkä ehkä ei. Nuorena olin 50-luvun tyllimekkopukeutuja, ensimmäinen auto oli Blymouth 50-luvulta. Mutta sitten muutin ulkomille ja koko juttu vain jäi pois. Nyt kolmevuota sitten suunnilleen aloin uudelleen. (olin kyllä aina aatellu että vielä aloitan uudellen) Mutta todella kauniita ne on noi puvut. Ja näin muutaman kauniin vastaavan puvun kaupassakin. Valintaani varmaan vaikutti eniten että haluan todella arjesta poikkeavan juhlapäivän hääpäivästäni. 4/2013

  t.mummeli puuhamaasta

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!