27.2.2013

Lahjalistailua

Eilen vietettiin mukava parituntinen Stockalla piippaillen koodeja lahjalistalle. Listalle päätyikin monenmoista kodin tavaraa, kuten:

Arabian Runo-astiastoaRoomlight Matisse / Lattiavalaisin ja pöytävalaisin.


Karttatyynynpäälliset


Sitruspuserrin


Viinilaseja


Perunapuserrin


Liinavaatteita

Näiden lisäksi muitakin juttuja, esimerkiksi silikonisia patakintaita, pippuri- ja suolamyllyt, valurautainen paistinpannu, Joseph & Josephin leikkuulautasetti, tyynyt jne. Lisäksi vielä lisätään listalle todennäköisesti jonkinlaisia elämysjuttuja, kuten brunssi Stockan ravintolassa ja lahjakortti kuumakivihierontaan.

Listalle on juttuja monesta hintaluokasta ja siellä on myös kalliimpia juttuja, joita voi ostaa esimerkiksi kimppalahjoina. Lisäksi äideille annetaan vielä vähän vinkkejä siitä, mitä listan ulkopuolelta voisi ostaa. Stockalla oli esimerkiksi hämmentävän huono pyyhevalikoima, joten niitä ainakin saa tulla listan ulkopuolelta :). Emme toki pahastu myöskään muista sellaisista asioista, joita saamme, mutta joita listalla ei ole.

Lisäksi meillä on erikseen tili, johon voi laittaa häämatka-avustuksia. Jospa vaikka se häämatka Afrikkaan saataisiin toteutettua :)!

Yleisesti Stockan lahjapalvelusta voisin sanoa myös jotain. Palvelu Stockalla on yleensä aina hyvää, niin oli tälläkin kertaa. Meiltä kyseltiin tarvittavat tiedot ja meille avattiin lahjalista. Tämän jälkeen saimme käsiimme skannerin ja kiertelimme pari tuntia tavaratalossa piippailemassa lahjatoiveita. Lopulta palautimme skannerin ja saimme listamme printattuna, printistä näkyi myös lahjatoiveiden yhteissumma. Saimme myös salasanat hääparin omille sivuille, sitä kautta voimme seurata listan "tapahtumia" ja näemme, mitä on listalta varattu.

Lähtökohtaisesti Stockan valikoima on etenkin keittiötarvikkeiden osalta erinomaisen laaja, mutta joihinkin "puutteisiin" myös törmättiin. Ensinnäkin nuo pyyhevalikoimat olivat aika huonoja. Järkevän hintaiset pyyhkeet eivät olleet erityisen hyvän tuntuisia ja kalliimmat olivatkin sitten jo melkoisen kalliita. En itse näe pointtia siinä, että normaali kylpypyyhe maksaa 50 euroa... Pihviveitsiäkin oli aika suppea valikoima eikä niistä mikään oikein miellyttänyt. Aterinpuoli yleisestikin oli jotenkin vaisu. Matkalaukkua oli harkittu listalle laitettavaksi, mutta juuri mitään laukkuja ei saanut alle 300 euron, niin jäipä sitten laittamatta. Ja halvin vedenkeitin oli 75 euroa. Aika paljon vedenkeittimestä... Astiapuolella valikoima oli hyvä ja Runosta löytyi kaikki se mitä pitikin, lisäksi täydennettiin astiavalikoimaa myös valkoisella teemalla. Ja tyynyosastolla saatiin tosi hyvää palvelua, nauratti vähän se tyynyjen testailu :).

Kaikenkaikkiaan ihan kätevä setti, mutta mikäänhän ei koskaan ole täydellistä. Isoimpana miinuksena on se, että Stockan lahjalistasivuilta ei näe tuotteen kuvia, siellä on vain tekstinä ne tiedot. Minusta ainakin olisi kiva nähdä asiat nimenomaan kuvina. Ja miten kukaan nyt tajuaa, että kuinka älyttömän hienot noi kolmijalkalamput on, jos ei niistä näy kuvaa... Kuvallisena toiveena nuo lamput saisi ainakin jokaisen maanmittarin sydämen sykkimään ;). Sivuhuomautuksena täytyy sanoa, että nuo lamput ja tyynynpäälliset päätyivät listalle lähinnä mielijohteesta, mutta nyt yön yli nukuttuani olen ihan IN LOVE! Jos ne ei löydy lahjapaketista, niin pitänee ostaa ne sitten itse häiden jälkeen... Ainakin nuo lamput! Tässä kuvakaappauksena vielä esimerkki tuosta lahjalistasta:

Vielä yksi lisäkeikka Stockalle tässä joku päivä, jotta saadaan lista hiottua loppuun saakka ja sitten on tämä lahjalista-asia hoidettu kuntoon. Josko kohta olisi kaikki niin kunnossa, että saataisiin kutsut postiin :).

4 kommenttia:

 1. Vautsi, ihan kuin Jenkki leffoista tää teidän lahjalistailu Stockalla! Itsekin haluaisin tehdä lahjalistan samalla tyylillä, mutta valitettavasti suurin osa vieraista asuu kaupungissa, jossa Stocka ei ole käden ulottuvilla, joten perinteisempää listaa joudutaan suunnittelemaan. Upealta kyllä kuulostaa ja noi lamput on ihanat! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä tuli kyllä vähän sellanen jenkkihömppäleffafiilis siellä kierrellessä :)

   Poista
 2. Mulla ei oo omaa kokemusta stockan lahjalistasta, muutakun vieraan näkökulmasta. Ja oon törmänny siihen, että lahjalistassa ei nää suoraan tuotteen kuvaa. Eli jos joku nyt toivoo tietyn brändin lautassarjaa, niin sä et pääse tuotetta klikkaamalla näkemään millanen lautanen on kyseessä. Olis kiva lisä, ainakin, kun mä tykkään tehä hintavertailuja kalliimpien lahjojen ostamisessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Muakin harmittaa, ettei siellä ole tuotekuvia. Mutta ajateltiin ehkä paikata tätä puutetta lisäilemällä toiveiden kuvia hääsivuille, jotka meille myös on tulossa lähinnä lisäinformaation jakamisen vuoksi. Ja koska bestman osaa tehä ne :D

   Poista

Ilahdun kommentistasi!