2.10.2012

Tänä iltana esittelyssä hääkengät

Hääkengät. Mikä täydellisen ihana tekosyy kuluttaa hiukkasen enemmän rahaa ihaniin korkkareihin! Ja nyt minä virallisesti esittelen teille ihanan hääkenkäni.

Aika pitkään on ollut selvää, että haluan pinkit hääkengät. Siis fuksianpunaiset. Siis ei valkoisia! Valkoisia hääkenkiäk ohtaan minulla ei ole mitään angsteja, nitäkin on vaikka miten monia ihania tarjolla, mutta halusin kengät, joille olisi myöhemminkin käyttöä. Siksi siis värilliset. Ja ei ollut mikään kauhean vaikea valinta tämä väri, eikä värivalinta satavarmasti yllätä ketään teistä lukijoista :).

Minulla ei ollut suunnitelmissa hankkia parikoita, koska sopivan värisiä ei ollut tarjolla. Ja kyllä, tietysti olin käynyt Parikan liikkeessä tsekkaamassa asian! Sitten ihan sattumalta jossain nettisivun mainosbannerissa vilahti fuksiat parikat. Oi sitä onnea, kun ne vielä olivat 30 % alennuksessa. Eli niin sanotusti vanhan malliston kengät olivat tarjolla oikean kokoisina, oikean värisinä ja vielä alennettuina. Wow, lucky me!

Zalandon paketin saavuttua kotiini oli sydämeni viety. Minna Parikan Bellet fuksianvärisinä sujautan jalkaani, kun alttarille lähden astelemaan. Onnentyttö, sanoisin!


Mutta se näissä on huonona puolena, että eivät kyllä sovi siviilivihkimismekkoon ollenkaan. Onneksi sen mekon kanssa menee ihan hyvin mustat peruskorkkaritkin. Tai sitten... Saatoin ehkä tilata Brandokselta Farncesco Morichettin aquan väriset mokkanahkaiset Evitat. Siis "ehkä"... Älkää pliis kertoko Panulle... ;) Kaunokaisten normihinta on 115 euroa, mutta maksoin niistä 57 euroa, not bad! Nyt odottelen niitä saapuviksi, katsotaan ovatko livenä yhtä ihanat kuin kuvissa vai menevätkö palautukseen... Ainakin noudattelevat teemavärejä!
Tykkäätkö sinäkin minun kengistäni? Minä tykkään! Niin, ja älkää unohtako arvontaa! Alkaa kohta nimittäin olla ulkona niin vilu, että ihanat lapaset kelpaisivat varmasti lämmitämään sinunkin sormiasi :). Nyt kohti sänkyä, ihania unia kaikille!14 kommenttia:

 1. Molemmat on kyllä niin ihanat että huh! Omat odottavat vielä löytymistään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitten tärpännyt Pariisissakaan, höh. Onneksi sulla on vielä aikaa löytää juuri ne oikeat kengät, kyllä ne sunkin ihanuudet jossain on piilossa, sä et vaan oo vielä löytäny niitä ;). Nyt on muuten niin hienot korvikset korvissa että!

   Poista
 2. Kääk miten söpöjä!!! Mä oottelen omiani saapuvaksi postiin, josko ne THE kengät löytyis mullekin ;)

  VastaaPoista
 3. Jes! Parikoissa on hienointa se, että ne on ihan huikeet jalassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meikähän ajaa niitä sisään kokkailemalla korkokengissä. Voisi ehkä raahata ne toimistolle, olisi turvallisempaa sisäänajoa istua tietokoneella Bellet jalassa ku käyttää niitä keittiössä... Varsinkin ottaen huomioon mun taipumukset kaataa ja tiputtaa erilaisia asioita kokatessani ;)

   Poista
 4. Oi, kauniita popoja! ja tosiaan, belleillä kelpaa kyllä tepastella, nimim. kokemusta on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että ihan tosikäytössäkin ovat maineensa veroiset!

   Poista
 5. Waaaau! :) Jos mulla olisi ollut budjetissa enemmän tilaa kengille, olisin minäkin Parikkoihin kallistunut. Mutta oransseihin (rakastusväri tällä hetkellä, ei kyllä teemaan olisi sopinut ollenkaan) Raqueleihin. ;) Ostin sitten ne satasen Irregular Choicet. <3

  Ja nuo toiset on kyllä myös ihanat, eikä se 57€ reilun satasen kengistä oo hinta eikä mikään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irregular Choicella on kanssa niiiin ihania kenkiä! Pakko kyllä sellaisetkin hankkia jossain vaiheessa :). Eikä muakaan haittaisi, jos mun kaapista löytyis oranssin Raquelit...

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Odotan, että näkisin ne livenä! Oispa ne kivat!

   Poista
 7. kuinka on mahdollista että "ehkä" tilasit ??? vai ei muka panu tiedä, sehän lukee sun blogia ihan yhtenään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä-tilaaminen on sitä, että ei ole vielä varma, meneekö ne palautukseen :). Ja Panu onneksi käy täällä suunnilleen vain silloin, kun mä käsken ;).

   Poista

Ilahdun kommentistasi!