25.10.2012

Onnellinen prinsessa

Oi miten ihanaa! Madde on mennyt kihloihin ja häätkin on jo suunnitteilla :). Me ensi kesän morsiamet olemme siis saamassa kuninkaallisen kollegan, nice! Pitääpä jo ruveta suunnittelemaan, että millaiset hääkatsojaiset tällä kertaa järkätään. Sekä Vickanin että Williamin häitä on seurattu silmä tarkkana kuohuviinilasi kädessä... Tai Williamin ja Katen häähumua ryyditettiin kylläkin asiaan kuuluvasti Pimm'sillä, mutta kuitenkin.

Ja miten onnellisen näköinen tuore kihlapari onkaan, vai mitäs olette mieltä? Eikä ollenkaan pöllömpi tuo sormuskaan ;).


Tästä minä tykkään! Vaikka onkin aika samanlainen kuin Williamin ja Katen kuva.
 
 
 
Ihanat syksyn sävyt tässä kuvassa. On tuo madde niiiiin kaunis!On siinä dimangilla kokoa!


11 kommenttia:

 1. Kyllä ne vaan niin rakastuneilta näyttää.:) Mun sisäinen rojalisti on ihan innoissaan! :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään kans kovasti seurata noita kuninkaallisia häitä. Niissä on vaan niin sitä jotain, vaikka yleensä aika "jäykähköjä" tilaisuuksia onkin. :)

  On kyllä melkonen timangi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta on vieraiden asuvalikoiman ihastelu, ainakin Vickanin häät oli vähän kuin linnanjuhlat kun niitä iltapukuja ihasteltiin :)

   Poista
  2. Niin on! Toinen toistaan hienompia (ja hullumpia) hattuja, oikeaa panostusta... :)

   Poista
 3. Löytyi videokin. :)

  http://vimeo.com/52100073#

  Minä olen kans aina ihan innoissani näistä kuninkaallisista häistä. :)

  VastaaPoista
 4. Hihi, juuri pistin omassa blogissa merkille että miten tuo miekkonen ei näytä lainkaan onnelliselta kihlakuvassa. Mutta kun vähän tarkemmin googlettelin sulhoa niin onhan tuo nyt onnellisin kuva hänestä mitä löytyi. Hymyn leveyskin on ilmeisesti suhteellista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herrahan on vain omaksunut sellainen miesmallihenkisen poseeraustavan, hampaiden näkyminen saattaisi pilata imagon! :) Eikä ole kaveri mikään levein hymyilijä kyllä!

   Poista
 5. Mahtavaa, että on taas tiedossa kuninkaalliset häät. Victorian ja Danielin häät oli aivan ihanat, joten kovat ovat odotukset myös Madden häistä. Innollaan jään odottelemaan ja samalla suunnittelemaan omiani. :)

  VastaaPoista
 6. Jännittää ihan, koska meilläkin on häät ensi kesänä. Toivottavasti ei ole samana päivänä, jotta voin katsoa näitä häitä :D

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!