23.10.2012

Dresses for my best girls!

 
 


Hipihei, edessä on kiireinen viikko tenttilukemisineen ja koko ajan pahemmin kasaantuvine työhommineen, mutta lauantaina olevan tentin jälkeen onkin sitten luvassa ihanaa ohjelmaa. Meillä on nimittäin palaveri kaasojen kanssa ja pääasiasssa aiheena on kaasojen mekot. Epäilisin kuitenkin vahvasti, että siinä sivussa tulee myös päivitettyä juorut ja lätistyä jotain muutakin hääasiaa.

Mutta siis, pääasia on siis kaasojen mekot. Tarkoitus olisi hieman selvitellä sitä, mitä neitokaiset haluavat. Lyhyttä vai pitkää? Olkaimilla vai ilman? Hihoilla vai ei? Mitä kangasta? Millainen malli? Mikä on mekkoja yhdistävä tekijä? Sama väri? Sama kangs? Sama malli? Jne jne jne. Ei ole helppoa tämä!

Surffailin Jen Jen Housen sivuilla ja siellä olisi vaikka mitä ihanaa. Tiara ja huntu -blogin Jenna Katariina ainakin oli tilannut tuolta pukunsa ja lopputulos oli hyvä, joten ehkäpä sieltä esimerkiksi uskaltaisi tilata? Tokihan netti on täynnä muitakin putiikkeja ja aina voi myös miettiä teettämistä taikka tekemistä. Itsekin osaisin kaasojen mekot ommella, mutta enpä taida niin isoa urakkaa arvata itselleni ottaa...


Kun mietin kesää ja kesähäitä, tuli mieleen, että vaikkapa sifonki sopisi kesähäihin, koska on niin ihanan kevyt materiaali. Jen Jenin värikartasta myös löytyisi aika kivasti värivaihtoehtoja, miltäs näyttäisi vaikka tuossa yllä oleva kolmikko hunter green - fuchsia - pink? Sopisi ainakin teemaan :). Hyvin epätietoisena kaasojen toiveista ja tahtotiloista heitän tähän jotain omasta mielestäni nättiä. Niin ja onhan maailma täynnä muutakin nättiä, nämä vain esimerkkejä, älkää siis kaasot rakkaat pelätkö, en minä pakota teitä mihinkään kolttuun, mistä ette itse tykkää :).

 
Kaikki mekot sifonkia, kaikki mekot pitkiä, jokaiselle oma väri ja malli?Sama kangas, lyhyet mekot, jokainen eri väriä ja mallia?Sama kangas ja väri, Eri malli?Mikäs olisi paras? Hmmm... Itse tykkään eniten ehkä ylimmästä ja alimmasta kokonaisuudesta, mitäsa mieltä muut ovat?  Jotenkin tuo keskimmäinen kokonaisuus näyttää enemmän geneerisiltä häävierailta, haluaisin kuitenkin, että asutkin kertovat, miten tärkeä osa häitämme kaasot ovat. Aika jännää, mitäköhän tytöille löydetään? :).

Ihanaa, olis jo lauantai, love you girls! Lupaan jotain hyvää ruokaa ja juomaa teille!


P.S. Viime viikonloppu meni mahtavasti, luvassa jonkunen kuva minusta ja/tai LeLestä, jos vaikka julkaisukelpoisia jostain löytyy...

6 kommenttia:

 1. Ylin miellytti omaa silmää eniten. Jokainen erilainen, mutta kun kangas ja pituus yhdistyy niin tarpeeksi samaakin. Ja varsinkin kun värit osuisivat vielä häitten teemaväreihin niin vola! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mullakin nuo pitkät mekot on ehkä suosikkeja. Ja nimenomaan tuollainen teemavärikombo olisi ihana :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuossa alimmassa vaihtoehdossa olisi kyllä se hyvä puoli, että jos vain kaikille käyvä väri löytyy, niin jokainen voi hyvinkin vapaasti valita omalle kropalleen sopivan mallin.

   Poista
 3. Mäkin tykkään eniten tosta kaikki samaa väriä -vaihtoehdosta :>

  Olisi kyllä ihanaa saada kaasoille samanväriset mekot, mutta koska kaikessa yritetään päästä mahdollisimman pienellä budjetillä, niin taitaa jäädä match-mekot kauppaan.. Toisaalta, jos sais säästettyä paljon kaikessa muussa, niin sittenhän siitä jäis rahaa sinne mekkokaupoille.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kaasot maksanevat omat mekkonsa. Toiveita esitän toki, mutta en voi tietenkään vaatia ostamaan tietynlaisia mekkoja. Mutta täytyy myöntää, että itse olen aika tarkka kaikenlaisista visuaalisista asioista ja siksi myös kaasojen look osana kokonaisuutta on tärkeä... Lupaan raportoida kaasojen asuista enemmän viikonlopun palaverin jälkeen :).

   Poista

Ilahdun kommentistasi!