8.10.2012

Pehmeä laskeutuminen

Meille on vielä epäselvää, tuleeko ns. hääpäivällisellä hääparille oma pöytä vai istutaanko muun juhlaväen kanssa samassa pöydässä. Jos päädymme siihen vaihtoehtoon, että meille tulee sadan hengen yhtenäinen pitkä pöytä, silloin varmaankin istumme keskellä pöytää niin, ettei meitä vastapäätä istu kukaan. Jos taas päädytään pienempiin pöytiin, tulee meille melko varmasti oma pöytä.

Mutta oli niin tai näin, haluaisin, että hääparin paikat erottuvat jotenkin. Esimerkiksi jonkinsorttiset "morsian" ja "sulhanen" kyltit tuoleihin ripustettuna olisi ihanat. Tässä muutamia fiiliskuvia aiheesta.


Kuva: weddingchicks.com


Kuva: blushevents.blogspot.comKuva: Etsy


Kuva: Steve koo photography


Jollain lailla siis kylttien avulla olisi kiva merkitä meidän paikat. Kun vain osaisi päättää, että minkälaiset kyltit! Sepäs vasta onkin vaikeaa. Vai tuleeko kylttejä ollenkaan? Jotain olen tuoleja ajatellen jo hankkinutkin... Toisiksi ylimmässä kuvassa on tyynyjä, ja sellainenhan oisi kiva takapuolen alla hääpäivänä, jotta voisi nauttia mahdollisimman pehmeästä laskusta avioliittoon :).

Jep, olen hankkinut tyynyt. Nämä löysin Tiimarista ja huikeat 2 euroa / kappale piti näistä maksaa. Melko kallista, mutta elämä on... :) Nämä tulevat siis ihanasti pehmittämään pepun alle ja lisäksi sitten jonkinlaiset kyltit tuoleihin. Yksinkertaista, mutta mielestäni toimivaa.

Tyynyjä voisi tuunata vaikka ompelemalla reunaan vielä turkoosit satiininauhat tms. Mutta katsotaan, mitä tässä vielä keksitään, onhan tässä aikaa :). Ai niin ja tänään tuli ne ihanat turkoosit kengät Brandokselta. Iiks, ne on nätit! Niistä ehkä enemmän huomenna...5 kommenttia:

 1. Vähän mäkin haluun tollaset "Herra oikea" ja "Rouva aina oikeassa" kyltit :D sopii meille niin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihan huiput ja sopii kyllä meillekin kuin nenä päähän!

   Poista
  2. Meille tulee kans noi kyltit :D Sitä tosin sulho ei tiedä, eikä tuu tietäänkään ennen häitä ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!