5.10.2012

Vessapaperirullapakkomielle

Kuva www.threadforthought.net

Oletteko miettineet, paljonko vessapaperirullia kahden hengen taloudessa tuotetaan? Kauanko menee kahdeksan rullan Lambi-paketin kuluttamiseen? Noh, minä olen huomannut, että kaksi henkeä saa vuodessa kasaan noin 70-80 vessapaperirullaa (Jos käyttää Lambia...), eli vajaa yksi paketti per kuukausi. Kesälomalla luonnollisesti kulutus on reippaampaa, kun ehtii olla enemmän kotona... ;) Jep, kuulostaahan tuo jo aikamoiselta määrältä, mutta kun meidän tapauksessa rullia pitäisi saada kassan häihin mennessä arviolta noin 170, jotta kaikille riittäisi vieraslahjarasia.

Ja koska haluaisin, että vieraslahjarasiat voisi tehdä valmiiksi heti alkuvuodesta, niin kovin montaa kuuukautta meillä ei ole aikaa enää varastoja kerryttää... Nyt on kasassa noin 100 rullaa ja niistäkin osa on saatu minun kotikotoani. Eli vielä melkein toinen mokoma pitäisi kerätä ja aikaa on vain muutama kuukausi, hui!

Onneksi tämä morsian ei ole neuvoton! Pyyhkimistalkoisiin on valjastettu tietysti vanhemmat ja kaasot, mutta myös perheellinen työkaveri, jonka kotona vessapaperirullatuotanto on tehokkaampaa kuin meillä. Näillä eväillä toivottavasti saadaan kasaan puuttuvat rullat mahdollisimman pian. Haluaako joku osallistua talkoisiin? Anyone? Käsi ylos rohkeasti vaan!

Ja HUOMIO kaikki samansuuntaisia suunnitelmia hautovat kanssamorsiot. Kun pyydätte jotakuta keräämään vessapaperirullia talteen, niin TARKISTAKAA IHMEESSÄ, että kyseiset tyypit käyttävät jotain muuta kuin Soft Emboa. Embossa on flush'n go -hylsyt, joiden päällystäminen vesiliukoisilla matskuilla ei todellakaan onnistu ihan kuin Strömsössä. Kunnon tavaraa sen siis olla pitää, eikä mitään höttöä! Että ei sitten ollut hyötyä niistä komestakymmenestä rullasta, joita siskopuoleni oli säilönyt minua varten... Meni siskopuolen kihlatun urakointi sillä saralla siis ihan hukkaan, toivottavasti ei tullut raukalle paha mieli.

Mutta, ehkä pitäisi kuitenkin harkita hääpuvun tekemistä vessapaperista ja toivoa, ettei hääpäivänä sada? Ehkä kuitenkaan ei kannata jättää noita rullia roikkumaan pukuun, kuten ylhäällä kuvassa...

Onneksi tänään on perjantai, niin saa kirjoitella tällaisia höpöhöpöpostauksia hyvällä omalla tunnolla :). Oikein mahtavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille, minä ainakin alan näköjään olla vapaa-ajan tarpeessa!


P.S. Onko ihan ok pihistää tyhjiä vessapaperirullia työpaikan naisten wc:stä?5 kommenttia:

 1. HHHaahhaaa! XD "P.S. Onko ihan ok pihistää tyhjiä vessapaperirullia työpaikan naisten wc:stä?" Ihan ton lauseen takii voin kasaa sul rullia! :D Osa on emboo, mut kerään ne muut! :D

  VastaaPoista
 2. Eiks se oo vain hyväteko keräillä niitä työpaikalta? ;) Säästyy taas siivoojalta pari hommaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo! Mähän siis oikeastaan ansaitsen palkankorotuksen, kun teen muidenkin hommat ;)

   Poista
 3. =D ..Mun mielestä voit hyvillä mielin viedä kaikki tyhjät rullat töistä, kuka niitä siellä kaipaa?!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!