30.10.2012

Sulhasen komistautuminenKuva: getwed.com


Vaikka sulho onkin komea jo sellaisenaan, niin ei pieni virittäminen hänellekään pahaa tee. Itsehän kuitenkin ravaan kauneushoidoissa, kuvittelen laihtuvani tai ainakin kiinetytyväni, aion kampaajalle ja meikkaajalle ja ehkä jopa kynsien laittoon... Ja ja ja... Niin, saa sulhokin siis hoitaa oman osansa kaupungin ulkonäköpalveluiden liikevaihdon kasvattamisesta hääpäivänämme.

Voisin kyllä kuvitella, että se on enemmän joutumista kuin saamista, olen nimittän ehdottanut ajanvarausta Groomiin, jossa huhujen mukaan saattaa jopa saada hiukan hermostuneisuutta lievittävää viskiä lääkkeeksi jännitykseen. Not bad! Ja plussana myö se, ettei ainakaan itse tärisevin käsin kiireesä vetele kovin montaa vekkiä naamaansa eikä jää mitään partahaivenia törröttelemään sinne tänne. Jos minä nimittäin koittaisin meikata hääpäivänä, niin voisi olla ripsivärit kaikkialla muualla kuin paikoillaan...

Groomhan vaikuttaa olevan aika hauska paikka, kun tarkemmin heidän nettisivujaan tutkailin. Joka sorttiselle miehelle löytyy takuulla omanlaisensa ympäristö, Groomilla on nimittäin toimipisteitä eri teemoilla. Helsingistä löytyy rokkimeininkiä, extreme-fiilistä, sporttia ja retroa. Ja tietysti ihka ensimmäinen klassikko-Groom.

Groom on tarkoitettu nimenomaan miehille, jos nyt nimi ei vielä sitä paljastanut. Aika ihana voisi olla hääpäiväksi vaikkapa paketti, jossa on täyden palvelun hiustenleikkaus ja amerikkalainen parranajo. Täytyyhän Panunkin päästä nauttimaan hiukan hemmottelusta sillä aikaa, kun minä istun kammattavana ja meikattavana kädessäni lasi kuohuvaa ;). Jos sulhosi ei ole vielä tietoinen Groomista, niin kannattaapa vilkaista heidän nettisivujaan.


Kuva: Eniro


Esimerkkejä Groomin palveluista (lainattu Groomin sivuilta):

Amerikkalainen parranajo:
Hemmottele itseäsi tai ystävääsi tällä klassisella parturipalvelulla. Tästä meidät tunnetaan. Tätä palvelua on käynyt harjoittelmassa mm. Kotiteollisuuden Hynynen ja Suomen tunnetuin pankkirosvo Volvo Markkanenkin on tämän testannut. Palvelu sisältää lämpimät ja kylmät pyyhkeet, parranmuotoilun, veitsiajon sekä kasvohieronnan. Vain ajanvarauksella! (kesto n. 45min)

Premium Amerikkalainen parranajo:
Premium Amerikkalainen parranajo on miehelle jolle vain paras on kyllin hyvää! Hemmottele itseäsi tai ystävääsi tällä yleellisellä parturipalvelulla. Parranajo sisältää kasvojen kuorinnan, lämpimät ja kylmät pyyhkeet, veitsiajon, pitkän ja rentouttavan kasvohieronnan hieronnan öljyllä ja After Shaven. Vain ajanvarauksella! (kesto n. 60min) Erinomainen lahjaidea miehelle!

Premium hiustenleikkaus:
Sinulle, joka tarvitset hetken rentoutua kiireen keskellä sekä samalla siistiä nykyisen hiusmallisi tai kaipaat pientä uudistusta. Palvelu sisältää pesun, pitkän erittäin rentouttavan hiuspohjahieronnan, hiustenleikkauksen ja muotoilun sekä niskan trimmauksen (kesto n. 45 min)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!