17.1.2013

Perfect cake?

Olisiko tässä meille täydellinen kakkulook? Näitä erikokoisina kivaan kokoelmaan? Tykkäättekö?
Kakun resepteineen ja kaikki kuvat löydät täältä.

Ohjeessa tuo kakku on kirsikkainen, mutta voisihan samaa ajatusta toteuttaa vaikka vadelmaisena tai mansikkaisenakin? Tää kakun ulkonäkö olisi vaan aivan perfect!

12 kommenttia:

 1. Sopisko vähän hyvin teidän häiden teemaväreihin? Ei ole kyllä ihan hääkakun näköinen, mutta tarvitseeko sen aina ollakaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä siitä tulee hääkakkumaisempi, kun tekee niitä monta ja laittaa sitten kokoelmaksi... Ja noita roskan näköisiä juttuja tuossa päällä en kyllä halua, niiden sijasta voisi laittaa jotain häämäisempää :) Mutta värit on just eikä melkein!

   Poista
 2. Kylläpäs on herkullisen näköinen täykkäri! Ja noiden roskien tilallehan on vaikka mitä vaihtoehtoja (esim. erilaisia sydän/tähti/jne. strösseleitä ja sitten alan liikkeistä löytyy vaikka minkälaisia kimalteita yms. Mä tykkään. En juurikaan perinteisistä kermakakuista välitä, joten tää olis kyllä ihan nappivalinta. http://www.ullanunelma.fi/product_details.php?p=104 Tuolla on ainakin melkoisen mehevän näköistä kristallipuuteria, jolla voisi maalata kakun pintaan vaikka spiraaleja yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, joku tommonenhan vois olla kiva lisäkoriste :)

   Poista
 3. Ihan syötävän suloinen kakku!! :)

  VastaaPoista
 4. Kun unohtaa nuo kaikki strösseli härpäkkeet, niin näyttää tosi hyvälle!
  strösseleiden sijasta kondiittoreilla on varmasti jotain paremmin sopivaa koristeeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Nuo strösselijutut näyttää vähän joltain roskilta...

   Poista
 5. On kyllä ihanan näkönen! Saanko varastaa kuvan ja idean? :D Ei sillä, meidänhän teemavärit on tyystin erit enkä tiedä saisko tuota ees musta-valko-hopeisena toteutettua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vapaasti saa varastaa! Tuohan vois olla aika kiva, jos ois valkonen kuorrute, mustaksi närjätty kakku (tai esim. tosi tumma suklaakakku) ja sit hopeisia koristuksia ja mustat nuo pursotukset reunalla, tai jotain vaikka mustasta marsipaanista :)

   Poista
 6. Linkkasin blogiasi omassani. Käy katsomassa. :)

  VastaaPoista
 7. Nam, onpa herkulliset värit :) Piti jo joskus aiemmin, kun pohdit tuota kakkuasiaa, kommentoida, että olen aikoinani jenkeissä syönyt aivan mahtavia kakkuja, joiden kuorrute on ollut kerman tai sokerimassan sijasta sellaista oikeastaan cupcake-kuorrutuksen tapaista, tomusokeri- ja voipohjaista. En nyt klikannut tuonne ohjeeseen, että mitä tässä oli käytetty, mutta sen tapainen voisi olla vaihtoehto? Ja sitähän saa maailman helpoiten värjättyäkin :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!