14.1.2013

Sormusuutisia ja haastetta

Häämessuilla tuli käytyä ja kalliiksihan se tuli! Lähinnä mentiin katsomaan sormuksia, mutta kävin myös Ninkaa moikkaamassa ja matkaan tarttui heidän ständiltään rannekoru. Mutta siis, pääjuttu oli rinkulan löytyminen ja löytyihän se. Parin tunnin sormussovittelun jälkeen päädyin lopulta siihen Tulppaaniin, johon olin ehtinyt jo viime kesänä ihastua.

Loppusuoralla oli Tulppaanin kanssa Tarkiaisen mallistosta sellainen sormus, jossa oli isompi keskikivi ja sivukivet kanavaan istutettuna, olisi myös istunut kihlan kanssa täydellisesti. Lopulta kuitenkin Tulppaani vei voiton! Me happy, sormus valittu! :) Sormukseni valmistuu joskus vasta toukokuussa, mutta se tulee siis olemaan viisikivinen Tulppaani, johon istutetaan vielä runkoon yhdet lisätimantit, jotta saadaan timanttien leveys samaksi kuin kihlassani on. Eikös ole nätti sormus? Tuleeko jollekulle muulle Tulppaani?Lisäksi sain taas yhden blogihaasteen ja vastilenpa siihenkin. Ketään en kuitenkaan haasta :). Tällä kertaa kysymyksiä tuli Empulta.


1. Minkälaiset hääkengät?
Siviilivihkimiseen sujautan jalkaani vihertävänturkoosit mokkaiset sandaalit ja hääjuhlaan ihanan ihanat fuksiat Minna Parikat.

2. Miten paljon sulhanen on mukana suunnittelussa? Mitkä asiat ovat hänen vastuullaan?
Sulhanen on mukana suunnittelussa, mutta ei ehkä ole ihan niin kiinnostunut kukista ja koristeista ynnä muista jutuista... :) Sulholla on näpeissään ainakin bändi, kirkkomusiikit, kuljetukset, mahdolliset esiintyjät jne... Ja monia asioista tietysti teemme ja päätämme yhdessä!

3. Missä vietätte hääyön?
Hotelli Klaus K:ssa Helsingissä.

4. Annatteko huomenlahjat?
Tarkoitus olisi. Mitäköhän sitä hankkisi? Jaiks!

5. Onko häämatkakohde päätetty?
Heti häiden jälkeen lähdetään muutamaksi päiväksi Lontooseen, sitten marraskuussa toivottavasti viekä Safari + rantaloma.

6. Askarteletteko kutsut/ohjelmat/hääkarkkirasiat/muut itse vai tilaatteko jostain?
Sekä että. Osa askarrellaan ja osa tilataan. Mm. kuuluisa vessapaperirulla-askartelu vieraslahjarasioiksi on parhaillaan vauhdissa!

7. Mitä kahvipöydästä löytyy?
Kakkua ja suklaata, lisäksi tulee karkkibuffa.

8. Ovatko vanhempanne osallistuneet häiden suunnitteluun? Jos niin millä tavalla?
Eivät juurikaan. Joitain juttuja on vanhemmilta kysytty (lähinnä omien valintojen tueksi), mutta pääasiassa suunnitellaan häät itse :).

9. Montako kaasoa/bestmania?
3 kaasoa + 1 bestman

10. Onko teillä lemmikkejä? Missä lemmikki on häiden ajan?
Ei ole lemmikkejä.

11. Mitä häiden jälkeen tapahtuu? (lapsia, talon rakennusta/osto, lemmikki, ulkomaanmatkoja...?)
Jaa-a, sen kun tietäisi. Varmaankin asunnon hankinta, lapsia ja sellaista normisettiä.

4 kommenttia:

 1. Ihana sormus! Tuota on myös täällä ihailtu, mutta ei sopinut kihlan kanssa yhteen.

  VastaaPoista
 2. Tuo Tulppaani on kyllä upea, mäkin kävin sitä livenä ihastelemassa!

  VastaaPoista
 3. Ei voi olla totta :D Luin blogiasi joskus viime kesänä, ja eksyin jälleen tänne vasta nyt. Meillä on uskomattoman monta samoja juttuja - meilläkin on fuuksia yksi teemaväreistä, minullakin on fuuksianpunaiset Minna Parikat hääkenkinä, kokeilin Andreasenin tulppaania ekaa kertaa häämessuilla ja ihastuin siihen JA meilläkin on häät kesäkuussa :D

  Niin, tuo tulppaani on uskomattoman upea! Yritin katsoa vastaavaa muissa liikkeissä, mutta mikään ei sykähdyttänyt yhtä paljon kuin tuo. Ja se palvelu Andreasenilla oli omaa luokkaansa, mistä vielä enemmän plussapisteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas aikamoisia sattumia! Selkeästi hyvä maku siis meillä molemmilla ;).

   Poista

Ilahdun kommentistasi!