28.1.2013

Hääpuvun alle...

Moni morsian on pohdiskellut erilaisia ratkaisuja hääpukunsa alle, etenkin jos puvussa on erikoisempi selkämys tms. Ajattelin nyt itsekin kantaa korteni kekoon tämän alusvaateasian suhteen, vaikka jossain vaiheessa olinkin sitä mieltä, että alusvaatteista en tänne kirjoittele :).

Pukuni on olkaimeton ja kuulun siihen rintavampaan kansanosaan. Puku tuntuu kyllä tukevalta, mutta en minä voi olla laittamatta sinne alle mitään, lisätuki rintaliivien muodossa tulee todella tarpeeseen! Lukekaahan vaikka Heidin postaus aiheesta, erityisen huolella kohdat 3 ja 4 :). En ollut tästä asiasta kauheaa stressiä ottanut, koska puvun selkäosa ei ole mitenkään erikoinen ja  arvelin saavani apua tähän asiaan  alusvaateliikkeestä. Ja niin sainkin!

Kävelin sisään Forumin Funky Ladyyn ja ulos varttia myöhemmin ja siinä ajassa olin löytänyt sen, mitä menin sinne hakemaan. Kriteereinä oli hääpuvun alle sopivat olkaimettomat rintaliivit, jotka eivät näy puvun sydänpääntiestä eivätkä toisaalta nouse liaan ylöskään. Liikkeessä ei olkaimettomia vaaleita liivejä ollut riittävän suuressa kuppikoossa kovinkaan montaa (vinkkinä niille, jotka hakevat isompia kuppikokoja, Forumin liikkeessä taisikoot loppua F-kuppiin, isommat kupit löytyy Fredalta). Kokeilin paria mallia ja lopulta myyjän avustuksella päädyin siihen, että Wonderbrat ovat toimivimmat. Sellaiset siis kääräistiin pakettiin ja tyytyväinen asiakas lähti ovesta ulos. Suosittelen ehdottomasti käymään erikoisliikkeessä, jossa on ammattitaitoinen myyjä. Silloin saa varmasti sopivat liivit, eikä rinnat tursuile ulos kupeista tai muuta vastaavaa.

Noista "Wondereista" sen verran, että ne tuntuvat todella tukevilta ja toisaalta niiden malli on sellainen, että menevät monenlaisten kaula-aukkojen kanssa ilman pelkoa, että liivien keskiosa vilkkuu...  Hintaa liiveillä oli 72,50, eli ei mikään älyttömän paha, mutta ei nyt ihan ilmainenkaan. Toisaalta ei minun koossani juuri halvempiakaan vaihtoehtoja löydy... Toivotaan, että nämä toimivat myös puvun kanssa!
Ai niin, aivan aiheesta toiseen, tänään ollaan oltu kihloissa vuoden ja illalla mennään Gaijiniin herkuttelemaan!


11 kommenttia:

 1. Mä koitin myös noita Wondereita rintaliivejä metsästäessäni ja nei ei sopineet malliltaan mulle ollenkaan. Tosi kauniit ne on kyllä. :) Mulla meni puvun alla hyvin tavalliset balconette-malliset liivit, jotka olivat kyllä todella hyvät, kun oikein liikkeestä osti. :) Mainittakoon vielä, että yleensä käytän D:tä, Wondereista se ei mennyt mitenkään päin ja lopulliset liivit olivat E-kupilla varustetut... ><

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noissa Wondereissa on se, että ne on aikas muotoonprässätyt ja jos ne ei sovi, niin ne ei vaan sovi :)

   Poista
 2. Mulla on ainakin ollut noi samaiset Wonderit ne parhaat ikinä olkaimettomat liivit, mutta mähän jouduin kans menemään kuppikoossa aika reilustikin ylöspäin tavallisesta :) Mutta noi on tosi tukevat, joten varmasti toimii hääpuvun alla!

  VastaaPoista
 3. Mulla on kahdet tollaset Wonderit! Tykkään kyllä kovasti. Toiset vaan "lörähti" hirveesti ja ovat nyt ympärykseltään ihan liian isot :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti mun wondereille ei käy niin :). Toisaalta varmaan toimisivat tukevan puvun alla vähän lörähtäneinäkin...

   Poista
 4. Oliko tuolla Funky Ladyssa oikeasti hyvä palvelu? Muissa blogeissa on vähän kirjoiteltu, että siellä tyrkytetään välillä ihan vääriä kokoja, vaikka erikoisliike onkin ja luulisi että homma siellä hallittaisiin. Ainakin noiden liivien kate tuntuisi olevan kohdallaan kun noita samoja myydään brastop.comissa 36 punnalla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain ainakin oikein hyvää palvelua ja olen saanut aiemminkin. Toki se on varmasti myyjästä kiinni, minulle sattui ainakin asiansa osaava myyjä. Toki noilla Wondereilla hintaa on Suomesta ostettuna, mutta kaikki täällä tuppaa olemaan kallliimpaa kuin monissa nettikaupoissa. Esim. nelly.comissa täsmälleen samojen liivien hinta on 69,95, joten siinä mielessä on ihan linjassa :)

   Poista
  2. Mä oon kans aina saanu tosi hyvää palvelua Funky Ladysta. Tai ainaki Espoon liikkeestä (Forumissa oli kerran vähä väsyneempi palvelu). En enää muualta alusvaatteita ostakaan ;)

   Poista
 5. Mä hypistelin noita samoja Wondereita Lontoossa viime kesänä varmaan yhteensä pari tuntia noin viidessä eri liikkeessä, mutta en sitte urpo ostanu. Hintaa tais olla joku 30 euroa... Hööö! Nyt on sitte pakko mennä takasin Lontooseen, eiks? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on siis pakko hankkia näitä varastoon, kun mennään häämatkalle Londoniin. Raahaan siis sulhon romanttisesti alusvaatekauppaan!

   Poista
  2. :D Voit vähemmän romanttisesti jättää sen kierteleen tavarataloja! :D Mm. Debenhams ja olikoha House of Fraser oli ainaki niitä paikkoja, joissa näitä hypistelin! Ja kun Lontooseen suuntaatte, ni muista mun rahansäästövinkit (= enemmän shoppailurahaa!) http://tylliunelmia.blogspot.fi/2012/07/aurinkoprinsessa-goes-west-ish-miten-ne.html Eli kaikki grouponit ja lastminute.comit sun muut nyt suurennuslasin alle ja heti! :) Kysele ihmees lisää, jos haluut tietää noista diileistä!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!