16.1.2013

Hotel in London

Oon tuijotellut Lontoon hotellivalikoimaa silmät sirrillään useamman illan ja pitkän pohdinnan ja vatvomisen jälkeen saatiin hotelli varattua. Toivotaan, että on hyvä paikka, ainakin asiakasarviot on tosi hyviä :). Sijainti ei ehkä ihan oo optimi, mutta aamiainen kuuluu hintaan ja metroasemat on melkein ovella. Ja Regents park on aika vieressä, sinne voi mennä romanttiselle piknikille <3.

Alla on vähän kuvia meidän hotellista. Otettiin Deluxe-huone, mutta jäi vähän epäselväksi, kummalla sisustuksella se on ja minkä kokoisella sängyllä :). Siellähän sen sitten näkee! Ja eihän me sinne mennä hotelliin istumaan, vaan nauttimaan ihanasta kaupungista ja kurkkimaan nähtävyyksiä ja sen sellaista. Iih, odotan tätä matkaa jo ihan innolla!
Vinkkailen myös samalla, että Palomiehen morsiamella on blogissaan arvonta, jos jostain syystä et vielä ole tietoa arvonnasta bongannut :). Käyhän osallistumassa, jos hiuskoriste houkuttelee!

1 kommentti:

  1. onpa raikkaan näköiset huoneet, ihanat! :) kunpa aika menisi nopeasti ja pääsisi itsekkin jo varauksia suunnittelemaan.. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!