9.1.2013

Haastetta teemavärein maustettuna

Elikkäs sain haasteen Jennalta, joka kirjoittelee Tahdomme 2014 -blogia, kiitos haasteesta. Tällä kertaa en aio haastaa ketään muita, mutta vastailen Jennan kysymyksiin kuitenkin :). Ja piristän tätä postausta meidän teemaväreihin sopivilla kuvilla.


Kuva


1. Minkä tyylisestä häämatkasta haaveilet? vai oletteko jo päättänäät häämatkanne? minne?
Lähdemme heti häiden jälkeen Lontooseen kolmeksi yöksi ja haaveissa olisi sitten vielä lähteä talven pimeyttä pakoon Afrikkaan safaril-rantaloma-yhdistelmä-reissuun. Safari on meidän yhteinen haaveemme ha se olisi kiva päästä näkemään ja kokemaan :).

2. Onko teillä isot vai pienet häät? 

Isot. Yhteensä noin 150 vierasta... Huhhuh!

3. Mistä teillä tulee yleisimmin kinaa sulhasen kanssa?

Hmmm... Meillä ei ole mitään vakkariaiheita, mutta pientä tiuskimista silloin tällöin. Ehkä yleisimmin kinataan aamuyön tunteina siitä, että koska lähdetään bileistä kotiin :).


Kuva


4. Kumpi teillä kokkaa?

Minä! Rakastan ruuanlaittoa ja siksipä minä yleensä teen ruuan. Eilenkin tein ihan hullun hyvää marokkolaista linssisalaattia, ihan vaan sivumennen sanoen. Panu sitten yleensä siivoaa keittiön minun jäljiltäni...

5. Lempiherkkusi?

Pakko kai se on sanoa, että Karkki. Ja erikoiskahvit, joihin olen nykyään hurahtanut... Tavallista kahvia en tosin juo vieläkään...

6. Mikä stressaa eniten häissä?

Se, että saa tarpeeksi rahaa kasaan. Budjetti kun venyy ja paukkuu ja paisuu koko ajan.Kuva


7. Mitä pelkäät eniten?

Njaa-a... Pelkään korkeita paikkoja, esim. Eiffel-tornissa ei ollut kivaa. Ja myös pimeää, vaikka olenkin jo iso tyttö. Pimeästä en tykkää yhtään!

8. Mitä teet työksesi? tai jos tällä hetkellä ei ole mitään, niin unelma-ammattisi?

Teen työkseni kiinteistöalan hommia, tällä hetkellä lähinnä vuokraukseen ja kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä juttuja. Perus dippainssin toimistosettiä. Mutta kaikista eniten unelmoin oman yrityksen perustamisesta, voisin keksittyä erilaisiin juhla- ja hääjuttuihin ja ruokaan ja... Tai jos jaksaisin vielä opiskella, hakisin oikikseen, sekin olisi yksi unelmistani.

9. Mihin panostatte eniten häissänne?

Njaa... Ehkä siihen, että kokonaispaketti on hyvä ja vieraat viihtyvät, ja tietysti itsekin viihdymme. Minä panostan myös visuaalisiin juttuihin.

Kuva10. Onko sinulla tatuointeja ja missä? tuleeko olemaan näkyvillä hääpäivänä?

Ei ole, eikä tule :). Tatskat on kivoja, mutta eivät sopisi minulle.

11. Lempiruokasi?

Hmmm... Tämä on vaikea, tykkään niin monista ruuista! Tällä hetkellä ruokasuosikkini on ehkä risotto. Tai joku muu... Paha valinta!
Kuva

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä, kumpiko teistä on se joka haluis lähtee kotiin ja kumpi jatkais bilettämistä? :D Meillä ei yleensä tuu siitä kinaa, mut joskus käyniin et mun mielestä kemut jää liika lyhyiks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon yleensä se, joka haluis lähtee ensin kotiin. Ja yleensä en siis kovin aikasin, vaan normisti mun mielestä jo siinä neljän-viiden aikaan aamuyöllä olis nukkumaanmenoaika :D

      Poista

Ilahdun kommentistasi!