15.1.2013

Hey Samba!

Ehhehe... Tuossa selvis mulle just, että meidän hääpäivänä, eli 8.6. on Helsingin Sambakarnevaali. Meidän vihkiaika on kello 14 ja Sambakarnevaaliohjelmassa on juuri settejä Senaatintorilla klo 13-15. Tästä voimmekin sitten kaikki yhdessä päätellä, että millanen hulina siinä kirkon vieressä onkaan... Meillä kun oli suunnitelmana poistua kirkosta torin puolelle... No ei oo enää!

Sinänsä huvittaa ja toisaalta myös ottaa päähän. Eihän se meitä sinällään haittaa, kun ei ne kirkossa sambaa, mutta toisaalta sotkee hiukan meidän suunnitelmia. Ja entäs ne parkkipaikat vieraille? Ei taida kauheasti vapaita ruutuja siellä olla...

Jotta saisisitte käsityksen asiasta, Senaatintori näyttää karnveaalien aikaan kutakuinkin tältä:


KuvaKuvaKuva

Eikös oo kiva? Voi *kele mä sanon! Nyt kyllä oikeesti ottaa hiukan päähän...

8 kommenttia:

 1. Kylläpä sattui :/. Itsekin olen monesti näitä seurannut portailla istuen. ei muuta kuin heittämään muutamat liikkeet samban tahtiin :).

  VastaaPoista
 2. O ou, on siellä väkeä! : / sinulle on haaste blogissani! :)

  VastaaPoista
 3. Pöh, mikä yhteensattuma! Toivottavasti keksitte jonkun hyvän plan been, että pääsette kuitenkin juhlatunnelmissa kirkosta poistumaan!

  VastaaPoista
 4. No ainakin siitä saa mahtavia kuvia, kun menee häävetimissä poseeraamaan sinne sambakansan sekaan :).

  VastaaPoista
 5. Tuntuu siltä, että jokaisen hään tienoolla on sattumalta jotkut toiset suuret tapahtumat samalla paikkakunnalla tai muutenkin. Olen ollut häissä, joita vietettiin samaan aikaan ja samalla paikkakunnalla kuin Kalevan kisat, Osuuspankin valtakunnalliset kesäpäivät ym., joiden johdosta hotellihuoneen saaminen oli haastavaa. Omalla kohdallamme meinaa käydä samoin, sillä pikkupaikkakunnalla jätetään juuri samana viikonloppuna jotkut isot urheilutapahtumat, argh. Onneksi olimme ajoissa liikkeellä ja ehdimme varata alustavasti osan kaupungin harvoista majoitusliikkeistä juhlavieraille. Sormet ovat nyt ristissä, ettei kukaan vieras jää ilman majoitusta kyseisellä paikkakunnalla..!

  VastaaPoista
 6. Heh, onpas kyllä vähän surkuhupaisaa.. Mutta onhan teillä kyllä varmaan kohtalotovereita, tuntien tuomiokirkon suosion vihkikirkkona.
  Meidän vihkikirkko on aivan keskellä metsää, joten tällaisia ongelmia ei onneksi pääse syntymään... Toivottavasti kukaan vieraista ei vaan aja ojaan hyvin mutkaisella ja mäkisellä kirkkotiellä :)

  Ja koska en ole ennen kommentoinut tänne, niin sinulla on kyllä kiva blogi. Täältä saa hyvää hääinspiraatiota sitä tarvittaessa. :)

  -DI-morsian-

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!