11.4.2013

Whiskey in the jar!
Joo, se varmasti on jo melkein kaikille selvää, että meille(kin) tulee karkkibuffa. Mutta sehän on ihan tyttöjen juttu! Ja ällösöpöö! Siksipä meillä tasapainon vuoksi on luvassa myös viskibuffa, vähänkö siistii!?

Ostettiin meidän reissulta hiukkasen alkoholia. Kaikki kuvassa näkyvät, eli neljä viskiä ja niiden seuraksi yhden konjakin ja bonarina vielä myös kolme pulloa Hendrick's giniä. Että meillä on sitten varmasti myös hyvät GT:t tarjolla bileissä.

Ideana on siis, että karkkibuffan viereen tulee buffa, jossa on tarjolla viskiä ja konjakkia. Jokainen näistä juomista innostunut voi sitten oman makunsa mukaan ottaa yhtä tai useampaa sorttia maisteltavakseen. Näitä kukaan tuskin ryystää mukitolkulla, joten uskoisimme, että viisi litraa riittää ja jää vielä varmaan jonkin verran ylikin.

Mitäs mieltä siellä ruudun takana ollaan tästä ideasta? Kiva vai ei? Luuletteko, että tällainen buffa saa teekkaripojat iloisiksi?
10 kommenttia:

 1. Aivan varmasti saa pojat, ja miksei tytötkin, iloisiksi! Tuohon kun laittais kylkeen vielä parit sikarit niin avot ;)

  VastaaPoista
 2. on ainakin omasta mielestäni todella kiva idea! :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin tahdon tälläisen whiskybaarin, kera sikareiden:)
  http://valkoinenkuinmorsian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Meillekin tulee viski/sikaribaari :) Sulho on ihan into piukeana asiasta, eikä meikäkäisen tarvitse puuttua toteutukseen. Uskon kyllä, että vieraatkin arvostavat.

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on mietitty tuota "pojille", lisäksi vielä sikarit. Mies ainakin oli innostunut :)

  VastaaPoista
 6. Tätä ehdotin meilläkin, mutta miehen mielestä turhan kallis. Jos muuttaa mielensä, niin tottakai tällainen tulee!

  VastaaPoista
 7. Tää olis niin mun miehen näköinen idea! Meille tulee häihin tarjottavaksi loppuillasta gallonan viskipullo, jonka mies sai lahjaksi. Siihen ei toisaalta tarvis paljoa ostaa kavereita, kun sais jo kunnon viskibuffan. Laitetaan harkintaan :)

  VastaaPoista
 8. On huippu idea! :) Mäkin aloin nyt haluta meille jotain miehille karkkibuffetin viereen, mutta kun se alkoholi on kielletty juhlapaikalla niin mitä se voisi sitten olla.. :?

  VastaaPoista
 9. No ohhoh, kyllä kelpaa ;)
  Mekin mietittiin tuon kaltaista toteutusta ja sikareita kaupan päälle,
  mutta ravintolassa siitä tulisi aivan överi kallista :(

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!