15.4.2013

Pientä fiksausta

Kuva


Hääpuku on roikkunut anoppilan vintillä viime kesästä saakka ja hyvä niin. Jos puku olisi ollut täällä meillä, olisin koko ajan olut räpläämässä sitä ja se olisi varmaan jo täynnä tahmaisia sormenjälkiä... Eilen puku muuttikin sieltä vintiltä Heidille hoitoon. Hiukkasen pitää tehdä rintaan normikorjailua ja helmaa lyhentää, tällainen tavallinen tappi kun olen. Mutta ah, on se puku vieläkin ihana! Vaikka en olekaan ihan ajan hermolla kaiken pitsin ja tyllin kanssa, vaan päädyin taftipukuun, niin se on silti niiiiin kaunis. Ja näyttää niiin hyvältä mun päällä! Onneksi en ole ainoa, joka on vähän last-season, koska Heidikin tunnusti tykkäävänsä taftista materiaalina. Ja onpas muuten ihana ihminen tuo Heidi, suosittelen ehdottomasti kaikille muillekin, jotka kaipaavat hääpukulääkäriä.

Jotenkin olin siinä hässäkässä vähän kujalla ja unohdin täysin esimerkiksi näppäillä kuvia, vaikka kamerakin oli oikein mukana. Meni vähän silleen viuuuuh koko tilanne. Mutta ehkäpä sitten, kun menen pukua noutamaan, saan ihailtua sitä enemmänkin. Ja näpsittyä kuvia esimerkiksi ihanista Parikoistani sieltä helman alta ;).

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille! Itse täällä ihmettelen, että joko taas on maanantai. Miten nämä  viikot menee niin nopeasti eteenpäin? Iiks, tässähän tulee vielä hääkiire!

15 kommenttia:

 1. Joo, otetaan kuvia sitten kun sovitetaan seuraavan kerran. Ollaan vähän kauniimmassa tilassakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ja mä koitan saattaa myös itseni vähän kauniimpaan tilaan. En ihan oo parhaimmillani kymmenen kilsan lenkin jälkeen ;).

   Poista
 2. Mitäs vikaa Heidi sun ateljeessa on ;) Ja joo, mä kannatan kenkäkuvien napsimista mystisesti helman alta! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruma lattia? :D
   Niistä tavaraa pursuavista hyllyistä en edes sano mitään :D

   Poista
  2. Olihyvin kodikas tunnelma! Vähän ku mulla himassa, joka paikka pursuilee tavaraa.

   Poista
  3. Läävägeenisyys rules ;)

   Poista
 3. Samoilla linjoilla mennään eli minunkin pitsiunelmani vaihtuivat upeaan taftipukuun :) Kokeilin varmaankin noin 100 eri pukua (lähinnä pitsisiä), mutta mikään ei tuntunut omalta. Kun sain taftiunelman päälleni, niin se oli menoa <3

  eevakiukuttelee.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että en ole yksin ;). Kaikki vaan ei sovi kaikille!

   Poista
 4. Ha, mä en ainakaan myönnä olevani millään muotoa last season, vaikkei puku ookkaan pitsinen. Ja vaikka se onkin vissiin kolmen vuoden takaisesta mallistosta ;) Kuvia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onneksi hääpukuasioissa ei tuo muutama vuosi tunnu missään. Semmonen Diana-ratkasu vois olla TOSI last season! :)

   Poista
 5. Siis mun mielestä nämä seasonjutut puvuissa on ihan absurdeja. Kaikki kun olemme ihan eri mallisia, muotoisia jne. niin ei voi millään miellyttää kaikkia. Ja itse en millään pystyisi ajattelemaan vieraana häissä ollessani, että voi voi tuolla morsiolla on niiiiin last season kolttu, että kuinka edes kehtaa. Toki ymmärrän, että pitää jollain vuodesta toiseen erottautua, mutta loppupeleissä suurimmalle osalle vieraista puvut ovat samanlaisia. Harva vieraista edes tajuaa mitään sen päälle missä vaiheessa puku on hankittu tai onko siinä viiden vuoden takaiset kirjailut vai juurikin tämän vuoden hitti. Jos puku istuu kuin hansikas, niin se on se juttu! Itse en aikoinaan pitseistä välittänyt tippaakaan, mutta kappas puvussani oli paljonkin pitsiä. Nyt jopa saattaisin kokeilla vielä enenevissä määrin ,) Kuitenkin se miten puku kuvastaa persoonaa on se tärkein. Esim. itse tykkään ballerinatyyppisistä tylliunelmista, mutta auta armias sellainen päälläni. Kirsikka puuttuisi vain päältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle ballerinapuvut on vähän ku mulle huntu. Ei hitto, siinä puuttus hattarasta enää tikku takapuolesta, kun laittasin hunnun päähäni :). Ja oon ihan samaa mieltä, siitä, että se materiaali on ihan sama, kunhan näyttää hyvältä. Paljon kamalampaa on tunkeä päälleen väkisin jotain, mikä näyttää ihan kamalalta, mutta on vaan pakko saada, kun muillakin on...

   Poista
  2. Joo no huntukin on se ongelmakohta monella. Äitini ja siskoni mielestä huntu teki minusta "tavanomaisen", eli se EI istunut ulkonäkööni sitten millään. Juuri pitää mennä sen persoonan mukaan, eikä sen mitä kaikki muutkin tekevät. Nyt on vähän mielestäni "ikävä" vivahde siinä, että toistaiseksi muutamia häitä läheltä seuranneena ihan ammatillisessa mielessä, morsiot ovat valinneet samanlaiset pitsiset avoselkäiset puvut. Kun kolmas kuvansa puvustaan minulle lähetti, meinasin tipahtaa tuolilta! Ei siinä mitään, puvut ovat todella kauniita, mutta tässä jotenkin kiteytyy se persoonallisuus.. Vaikea aihe.

   Poista
 6. Munkin puku on muistaakseni taftia? Hmm, mä oon niin huono näis kangaslaaduissa :D mut joo, pitsi ei ollu myöskään mun tyyli, niiden huikeesti suosiosta ja ehdottomasta kauneudestaan huolimatta :)

  En malta oottaa että te meette naimisiin, niin pian nekin jo on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tänään just aamulla Panu tuli sanomaan, että "Arvaa mitä kulta, kohta me päästään naimisiin!"

   Poista

Ilahdun kommentistasi!