28.12.2012

Photo booth, kamat kasassa!

Hiphip, kävin ostoksilla kaaso ES:n kanssa, tarkoituksena löytää mekko LeLen häihin, joita juhlitaan jo ihan pian. Enää hiukan yli kuukausi, iiks! Mutta samalla reissulla tulikin sitten hankittua myös photo boothin taustakangas, joka on mun mielestä aika pähee. Kyseessä on Vallilan Metsäruusu pinkkinä. Ostin kangasta 2,5 metriä ja se pääsee sitten lopulta häiden jälkeen jatkokäyttöön meille kotiin, ehkäpä keittiön verhona tai pöytäliinana. Who knows... Vinkkinä muuten, että Anttilassa on aika iso valikoima Vallilan kankaita kympin metrihintaan :).

Kuva: Vallilan nettisivut. Kuva ei tee kankaalle oikeutta :)Tämän lisäksi Photo boothia varten olen hankkinut jo aiemmin mustan Ikean Ung Drill -kehyksen, jonka ostin käytettynä edullisesti. Myös propsit löytyy jo, ne ostin Elisalta, joka kirjoitteli Rouvaksi Syyskuussa -blogia.

Kuva: Ikea. Ung Drill -kehys, joka sopii aika kivasti tuohon kankaaseen!


Kuva: Elisan hääkirppis. Ostamani propsit ovat siis tällaiset.

Nyt puuttuukin enää kamerahommat ja photo booth on valmis, jei! Kamerahan mulla jo on, siihen tarvitaan vain tukeva jalusta, joka laitetaan Jessellä lattiaan, ettei se heti kaadu ;). Kuvaaja saa varmaankin hoitaa tämän jutun...

Ja juu, koska LeLe siellä kuitenkin miettii, että millaisen mekon löysin, niin paljastetaan nyt sekin. Se ei muuten ole punainen eikä musta, vaikka jompaa kumpaa lähdin hakemaan... Se on sininen! Ihanan sininen! Ja oli 60 % alessa. Perfect! Sama mekko pääsee sitten mukaan myös todistusten jakoon, kun aikanaan saan ne dippainssin paperit siviilivihkimispäivän aattona, eli 5.6.2013 :). Lisää juhlan aihetta siis luvassa hääviikolle!

Ril'sin silkkinen Geri-mekko

Ai niin ja loppuun vielä arvontavinkki! Ninkan blogissa on aivan ihana arvonta, jossa voi voittaa minkä vaan Ninkan hiuskoristeen tai laukun. Kannattaa ehdottomasti osallistua!


4 kommenttia:

 1. Toi Photo booth on kyllä niin kiva. Mua vähän harmittaa kun ei Oikein saada meille sitä järjestettyä. Ja hienon mekon löysit! :) Pitäis kanssa mennä alennusmyynteihin tutkimaan, kun vaan sais aikaiseksi. :)

  -Sartsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon, että meillä vieraat innostuu tuosta Photo boothista ja saadaan huippuja otoksia aikaiseksi :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!