27.12.2012

Coast

Coast on ihana kauppa, joka myy enimmäkseen mekkoja, mutta mysö paitoja, hameita, housuja ja asusteita. Coastin liikkeestä Dublinista  on peräisin myös ihana siviilivihkimismekkoni.

Erehdyin menemään Coastin nettisivuille kurkkimaan alea, ja voi että miten ihania mekkoja ja muita juttuja sieltä löytyikään!!! En kuitenkaan klikkaillut mitään  ostoskoriin, tyydyin vain ihailemaan tarjontaa ja ajattelinkin nyt jakaa teidän kanssa pari ihanuutta tuon nettiputiikin valikoimista. Kaikki kuvat Coastin sivuilta.
Hyviä välipäiviä kaikille! Minun osaltani nämä päivät kuluvat lähinnä diplomityön parissa, eilen sain palautettua viimeiset harkkatyöt tämän tutkinnon tiimoilta, jei! Tsempatkaahan naista mäessä, tämä dippa ei ole helppo urakka :).

8 kommenttia:

 1. Ihania mekkoja <3. Ja tsemppiä nyt loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän kaunis tuo viimeisen kuvan mekko! WOW! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Jos sen hinta ei olisi 250 euroa, niin olisin varmaankin tilannut... :)

   Poista
 3. Tsemppiä tosiaan!

  Voin itse kokemuksesta sanoa, että sitten kun se musta kirja on yhtäkkiä sun käsissä niin ihmettelet, että mäkö tän muka tein ja missä ihmeen välissä... Itse sai paperit ennen joulua ja dippaprojektin aikana tuli hankittua omakotitalo remontoitavaksi yms. muuta kivaa puuhaa. Mutta kyllä se tunne sitten palkitsee, kun saa kirjan ja paperit käteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä, että kun sen vihdoin saa valmiiksi, niin on aika helpottunut fiilis!

   Poista
 4. Tsemppiä, Hanna!! Mä teen kans opparii... kaks viikkoo,ni mul on esitys! Loin myös matkablogin. Sitä olis kivampi kirjoitella... http://aicculi.blogspot.fi/ sitä voi lukee sitte ens vuoden puolella, ku oon matkoilla ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!