18.12.2012

Haasteiden maailma...
Heipä hei pitkästä aikaa. Jotenkin olen ollut hiukan huono blogin kirjoittaja viime aikoina. Älytön kiire töiden, koulun ja kaiken muun hässäkän kanssa on vähän verottanut tätä bloggailua. Mutta nytpä aion tarttua jo monessakin blogissa kiertäneeseen haasteeseen. Minut on haastettu sekä Mimmen Viherästi naimisiin -blogissa että Calicen Gerberoita ja Kultanauhaa -blogissa. Kiitos molemmille haastajille :).

Tekstin lomaan laitan aivan ihania kuvia vintage-henkisistä häistä. Aiiiiiivan ihania kuvia!
Kuvat: Greenweddingshoes
Ensin vastailen Mimmen kysymyksiin:

1. Mikä on romanttisinta mitä miehesi on sinulle tehnyt?
Noh, Panulla ei ole tapana harrastaa sellaisia siirappia valuvia ällösöpöjä romantiikkahömppäjuttuja, mutta osaa se ihanakin olla :). Ehkä romattisinta on kuitenkin joku kukkien tuominen tai vastaava juttu. Eli niin sanottua arjen romantiikkaa!

2. Kumpi on siivousvastaava taloudessanne?
Njaa... Ei kumpikaan? Ehkä hiukan enemmän Panu, jos jompikumpi pitää valita. En ainakaan minä!

3. Milloin tiesit, että hän on elämäsi mies?
En osaa sanoa mitään tarkkaa hetkeä. Ehkä ennemminkin olen seurusteluaikanamme tajunnut, miten omituista olisi olla ilman Panua.

4. Mikä on lempivuodenaikasi.
Rakastan vuoden aikojen vaihtelua. Kesässä parasta on alkukesä, keväällä rakastan lumien sulamista ja ensimmäisiä leskenlehtiä ja syksyllä on ihanaa, kun puut muuttuvat värikkäiksi ja ilmassa alkaa olla syksyn kirpeyttä. Ensilumesta jaksan innostua kuin pieni lapsi :). En siis osaa nimetä lempparivuodenaikaa, innostun aina uudesta vuodenajasta.
5. Mikä saa sinut onnelliseksi?
No enimmäkseen ihan tavalliset jutut. Koti, kaverit, harrastukset.. Mitä näitä juttuja nyt on parisuhteen lisäksi. Ihanaa on, kun ehdin puuhata jotain oikeasti itselleni mieluista, esim. askarrella jotain tai leipoa tms.

6. Kummin päin vessapaperirullan tulee pyöriä?
Hassu kysymys! :) Niin päin, että paperi tulee rullan päältä.

7. Mikä on suurin kompromissi, jonka olet joutunut tekemään hääsuunnittelussa.
Eipä kauheasti tule mieleen kompromisseja. Ehkäpä puvun hankinta? Ostin puvun alennuksesta jo kauan sitten, mutta silti jäi vähän kaihertamaan mieleen se, että mitä jos löytyisi vielä parempi. Tein siis jonkinlaisen kompromissin hinnan ja unelmapuvun välillä.

8. Mikä on lempiherkkusi?
Eihän niitä ole vain yhtä! Juustot, suklaa, karkit, yleisesti hyvä ruoka... Skumppa!

9. Mikä on lempikappaleesi?
Äääh... Vaikeaa. Ei oikeastaan ole mitään tiettyä lempikappaletta. Tällä hetkellä eniten pyörii päässä Erinin Vanha nainen hunningolla ja parhaiten mielentilaan sopii Maija Vilkkumaan Mä haluun naimisiin :).

10. Mikä on suurin unelmasi?
Omakotitalo!

11. Mistä et luopuisi mistään hinnasta?
Perheestä, ystävistä, terveydestä...


Ja sitten vastauksia Calicen kysymyksiin...

1. Mikä tavallisessa arjessa on parasta?
Kokkailu ja ne hetket, kun ehdin istua sohvalla tuijottelemassa telkkaria kutimet kädessä. Niin ja tietysti kavereiden tapaaminen :).

2. Mikä on paras tapa viettää merkkipäivää?
Paras tapa viettää merkkipäivää riippuua ina merkkipäivästä. Joskus ravintolailllallinen, joskus piknik puistossa, joskus hyvä illallinen kotona tai vaikka leffassa tai teatterissa käynti. Sellaiset rennot hyvänmielen jutut :).

3. Oletko luonteeltasi äkkipikainen? Näkyykö se hääjärjestelyissä?
Olen ja en. En ole mikään tiuskiva eukko, mutta kyllä minä joskus otan vähän kierroksia... Ei se ainakaan toistaiseksi ole mitenkään hääjärkkäilyissä näkynyt, mutta katsotaan sitten viimeisellä viikolla ennen häitä...

4. Mikä on paras lahja, jonka olet puolisoltasi saanut?
Ehkäpä Kalevala-korun Naisen ääni -riipus. Se on ihana. Ihana. Ihana. Ja erilaiset keittiövempaimet!

5. Miten rentoudut?
Tekemällä jotain käsilläni. Askarrellen, leipoen, ommellen... Tai sitten syöden! Tai vaikka sohvalla maaten ja urheilua katsoen...
6. Tuletko toimeen uuden sukusi kanssa?
Juu, tulen :)

7. Missä mieluiten viettäisit häämatkaasi?
Safarilla ja rannalla!

8. Millaisesta musiikista pidät? Kuuluuko kyseistä musiikkia häissänne?
Olen musiikin suhteen hyvin kaikkiruokainen :). Suomalaiset naispopparit/-rokkarit soivat ehkä eniten. Ja tulevat varmaan kuulumaan myös häissämme...

9. Valkoinen vai Ivory?
Jotain siltä väliltä!

10. Mikä on parasta parisuhteessanne?
Jaa-a. Ehkä se, että suhde on aika tasapainoinen, ei kauheasti tarvitse ottaa matseja syystä eikä toisesta. Meillä on yhdessä kivaa ja viihdytään hyvin keskenämme. Ajatusmaailmamme on aika samanlainen ja meillä on yleensä aina jotain puhuttavaa... Tai ainakin minulla on :). Parasta on se, että yhdessä on hyvä olla.

11. Onko asioita, joiden toivoisit sujuvan helpommin?
No eipä oikeastaan, meillä elämä etenee aika jouhevasti. Ainakin pääosin :)
Kiitos vielä Mimmelle ja Calicelle. Tämä haaste on ollut jo sen verran ahkerassa kierrossa, että en haasta tällä kertaa ketään. Ihanaa, pian on joulu!

2 kommenttia:

  1. Hatunnosto kun pystyt innostuun joka vuodenajasta. Osaispa itsekin! Vain kevät innostaa hiukan, kun tietää että kesä tulee :D Syksy ja talvi, hyi :(

    On kyllä totta tosiaan upeita noi kuvat! ♥

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva lueskella vastauksia ja katsella ihannia kuvia! Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!