12.12.2012

Kukkatuskailua

Kukat ovatkin aivan oma juonenkäänteensä tässä häidenjärjestelysaagassa. Millaisia kukkia pöytään ja millaisia kimppuun? Pionit ovat ihania, siitä ei kyllä mihinkään pääse, ajatuksiani pionikimpusta voi tutkailla vaikka täällä.

Mutta nyt on alkanut viime aikoina kiehtoa ajatus hieman vallattomammasta kimpusta, jossa olisi vähän kaikkea suloisesti sekaisin. Haluaisin ehkä sujauttaa kimppuuni mm. yrttejä, koska rakastan niiden tuoksua. Kimppuunhan voisi hankkia vaikka yksittäisiä kukkia esim. torin kukkakojusta tai jotain vastaavaa. Ja voisihan kimpussa olla ihan jotain muutakin kuin kukkia, esimerkiksi niitä maalattuja käpyjä. Edelleenkin olen sitä mieltä, että teen kimpun itse. Ostin muuten eilen ihanaa "aquan" väristä nauhaa kimpun varteen. Siitä ehkä joskus kuvaa tännekin... :)

Tässä alla Pinterestistä kerättyjä kimppuajatuksia, näissä voisi olla sitä jotain oikeanlaista fiilistä! Kuvat täältä.
6 kommenttia:

 1. Oi, mä näkisin sulla kyllä hvyinkin tuollaisen puolivallattoman kimpu. Esim. tuo kolmannen kuvan kimppu yhdistäisi ne pionitkin sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin alan enemmän ehkä taipua tämän tyyppisen kimpun kannalle kuin kovin "tiukasti" muotoillun pallokimpun kannalle. Voisi sopia mulle paremmin :)

   Poista
 2. Ihania värejä! Tuollainen "vallaton" kimppu on todella kaunis myöskin. Itse en osaa päättää valkoisen ruusun ja valkoisen neilikat välillä... Hmmfph! Miks en osaa et tälläistä asiaa päättää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ainakin huomannut, että monien "helppojen" asioiden päättäminen on yllättävän vaikeaa. Kuten nyt nämä kukat esimerkiksi... Tai kampaus!

   Poista
 3. Ihania kimppuja! Minunkin blogistani löytyy haaste sinulle :).

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!