28.12.2012

Bestmanin solmio

Panu sai siis lopulta päätettyä bestman-asian ja päätyi siihen, että bestmaneja on vain yksi. Päätettiin sitten tilata Cyberoptixista bestmanille solmio, joka sopii häidemme väreihin, mutta samalla myös sopii herralle itselleen. Tuosta putiikista kirjoittelinkin jo aiemmin tässä postauksessa.

Päädyimme pienen pohdinnan jälkeen tilaamaan aquan värisen mikrokuitusolmion hopean värisellä painatuksella, kuviona Short Circuit, koska bestman on tietokonealalla. Lisäksi tilattiin samaa sävyä oleva taskuliina ja vieläpä tyylikäs puinen solmiolaatikko. Tänään tuo kauan odotettu paketti vihdoin saapui, ei siis saatu ihan jouluksi, mutta ei se lopulta kai haittaa. Ollaan huomenna näkemässä häntä kuitenkin, joten myöhästynyt joululahja annetaan sitten siinä samalla. Kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus, sillä kysymyksiin vastattiin Cyperoptixin puolelta tosi nopeasti ja palvelu oli kaikin puolin ok. Olivat vieläpä merkanneet pakettiin lähetyksen arvoksi 20 $, vaikka todellisuudessa hinta oli 47 $ plus postikulut. Niin ja voisin mainita myös, että maksaminen meni varsin näppärärsti PayPalin kautta.

Ainoa miinus tässä hommassa oli se, että kun tein tilauksen 11.12., liike suositteli ottamaan lisämaksusta prioritytoimituksen, jotta paketti ehtisi jouluksi. KUitenkin paketti tuli tosiaan vasta tänään ja tuntuu, että maksoin hiukkasen turhaan yli kympin pikatoimituksesta, joka ei tullut sovitussa ajassa. Toisaalta ei se mikään yllätys ole, kun joulun aikaan maailmalla liikkuu varmasti aikamoinen määrä paketteja :).

Alla vielä hiukkasen kuvia. Pimeässä otettuja... Kuvat vähän valehtelevät väriä, lähimpänä totuutta taitaa olla tuo vasen alakulma. Mutta siis, minusta tuo solmio on tosi kiva ja suosittelen ehdottomasti kyseistä putiikkia muillekin! Kyllä Bestmanista tulee iloinen mies!


8 kommenttia:

 1. Pirtsakan värinen! Oikein kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on kyllä ihana, juuri sellainen kuin pitikin!

   Poista
 2. Mä tilasin veljelleni joululahjaksi myös tuolta kravatin (sellaisen WWII lentokoneen, joka pudottaa pommeja) ja voi pojat, se oli niin hieno! :) Laitoin oman tilaukseni joskus 3.-5. joulukuuta (en tarkalleen muista) ja tuli kyllä hyvissä ajoin ennen joulua ilman mitään pikatoimituksia. Mutta kuten sanoit, joulun aikaan postia liikkuu melkoisesti ympäri maailmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä kävi siis parempi tuuri toimitusten kanssa. Noiden valikoimista on kyllä vaikea löytää mitään kovin kamalaa!

   Poista
 3. Makea solmio. Tuota kyllä kelpaisi käyttää häiden jälkeenkin. Ja veikkaisin että tämä on aika hyvä keskustelun aihe myös...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti aika kiva jäänsärkijä, jos joku katsoo niin tarkasti, että tuon kuvion huomaa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!