6.6.2012

Vuoden päästä vihille!

Jiihaa, tänään on tasan vuosi siihen, kun meidät vihitään. Eli siviilivihkimisen on tarkoitus tapahtua torstaina 6.6.2013 jossain ihanassa paikassa. Siihen liittyen kävimmekin tänään pyöräretkellä Haagan Alppiruusupuistossa. Minä kävin siellä kuvailemassa viime vuonna, mutta tuo mies ei ollut paikkaa koskaan nähnyt. Viimevuotisen reissun perusteella siis ehdotin puistoa vihkipaikaksi, koska ihastuin puistoon aivan älyttömästi.

Mikäs sen näppärämpää kuin se, että luonto tarjoaisi kukat ja koristukset? Ja vielä teemaväreihin sopivat!
Puistossa on mahtavia alppiruusuja, ihania oravia ja kivat "pitkospuut" mutkittelevat alppiruusujen välissä. Lisäksi siellä on keskellä puistoa sellainen "näköalatasanne", joka olisi täydellinen perhepiirissä tapahtuvaan siviilivihkimiseen. Ja miten kauniita kuvia tuolla saisikaan...?

Tässä viime vuonna ottamiani kuvia (plus yksi kuva netistä). Nytkin oli kamera mukana, mutta valitettavasti kukinta ei ollut tänä vuonna ihan niin runsasta... Toisaalta netissä sanottiin, että runsasta kukintaa seuraa laimeampi vuosi ja nyt on ollut aika viileä kesäkuun alku. Toivon siis, että ensi vuonna puisto olisi täydessä loistossaan, eikä vihkipäivänä sataisi vettä! Mitäs mieltä olette? Olisiko kaunis ympäristö? Lisää puistosta täällä.
Tämä kuva:erjuskansivut.blogspot.com

Miinus yksi -vuosipäivän kunniaksi piti myös vähän herkutella. Tein mansikka-meloni-kana-halloumisalaattia ja jälkkäriksi raparperipaistosta ja jäätelöä. Nams! Niin ja kyytipojaksi lasillinen kylmää valkkaria, ei yhtään hassumpi herkkuateria. Mutta siis iik! Vuoden päästä naimisiin!
Ai niin ja sekin vielä, että samalla pyöräilyreissulla pyörähdin tutun luona ja sain seitsemän häälehteä. Nyt on taas lukemista!

1 kommentti:

Ilahdun kommentistasi!