19.6.2012

Pukusovituksia, first time!

Perjantaina kävin sovittamassa pukuja, käyntikohteina olivat Niinatar, Stilissima sekä Kaunis morsian. Näistä ehdottomaksi suosikkipaikakseni nousi Niinatar, jossa oli todella hyvää palvelua ja aivan ihana myyjä. Kuviakin sai ottaa. Stilissima oli myös kiva paikka ja sielläkin oli hyvä palvelu, mutta kohdalleni osunut myyjä ei ollut aivan niin mukava kuin Niinattaren myyjä. Kauniissa morsiamessa taas tuli lähinnä sellainen olo, että anteeksi kun olen täällä. Myyjä ei hymyillyt kertaakaan, ei puhunut juuri mitään eikä vaikuttanut yhtään siltä, että haluaisi minun ostavan puvun heiltä.

Tämä oli tosiaan ensimmäinen sovittelukerta ja tarkoituskaan ei ollut löytää unelmien pukua samantien. Mutta eihän se olisi kuitenkaan haitannut :). Ensi viikolla menenkin Turkuun kyläilemään yhden kaasoni luo ja hän on varannut ajat kahteen sovitukseen, sovituspaikkoina ovat Fiancée sekä Marinette. Katsotaan, mitä sieltä löytyy. Myös Tampereelle Morsiusgalleriaan on tarkoitus mennä heinäkuun puolivälin jälkeen katsastamaan valikoimaa.

Muttamutta, mitä pukuja tulikaan sovitettua ja mikä oli hyvä ja mikä ei?

Stilissimassa oli kaksi kivaa pukua. Toinen oli White Onen Toscana ja toinen oli Demetrioksen puku nro 533. Kumpikaan ei lopulta ehkä ihan säväyttänyt sillä tavalla kuin haluaisin, mutta molemmat olivat kuitenkin varsin kivoja. Ja Demtriokselle iso plussa siitä, että puku tuntui päällä siltä, kuin olisi pumpulissa uinut! (Täytynee mainita, että mukanani ollut kaaso ei ollut tämän Demetrioksen suurin fani...)Demetrios edestä...


... ja takaa.
White One Toscana edestä ja takaa.


Niinattaressa oli oikeastaan kaksi ihanaa pukua. Ehdoton suosikkini oli Victoria Janen Tiffany. Ihana pitsillä päällystetty kauneus, joka lumosi yksinkertaisuudellaan ja istuvuudellaan. En olisi uskonut, että mikään lähellekään merenneito istuu minulle, mutta oi että se näytti hyvältä! Tiffany oli kylläkin parempi mielestäni ilman vyötä kuin vyön kanssa, ainakin minun päälläni... (Ja tämä oli sekä minun että kaason suosikki sovittelukierroksen puvuista...) Toinen kiva puku Niinattaressa oli Enzoanin Belgium.


Victoria Jane Tiffanyn ihana sydänpääntie...


...ja upea pitsireunainen laahus!


Enzoani Belgium

Kauniista morsiamesta en mitään kivaa löytänyt. Vinkkinä kuitenkin muille: Jos olet harkinnut kyseisen liikkeen pukuja, niin siellä on juhannukseen saakka kaikki puvut max. 800 euroa. Eli kalliimmasta puvusta saattaisi saada oikeinkin hyvän säästön aikaiseksi!

Sovittelukierroksen jälkeen päällimmäiseksi jäi sellainen olo, että tähtäimessä on puku, jossa on ehdottomasti pitsiä, ja ehkä myös tylliä. Kaikki kokeilemani satiinipuvut olivat ehdoton nounou! Olen siis aikakin vähän viisaampi nyt.

Sovittelun jälkeen loputkin kaasot pääsivät liittymään seuraamme ja illan ohjelmassa oli skumppaa Espan puistossa, hyvää ruokaa ja viiniä (ja lisää skumppaa) meillä ja tietysti häähöpöttelyä ja muutakin juoruilua. Niin ja ihana mieheni oli käynyt (ennenkuin lähti kotoa karkuun) ostamassa meille laatikollisen Geisha-konvehteja, jotta saatiin herkutella! Kaikenkaikkiaan oli ihana perjantai ja siitä olikin sitten hyvä jatkaa pirteänä kaverin polttareihin lauantaina aamulla ennen seitsemää...

6 kommenttia:

 1. Ihanaa! Oma pukuni on Turun Fiancéesta ja hyvin positiivinen kokemus koko paikasta. Myös Turun Sydänkäpy on suosittelemisen arvoinen ja siellä olen nähnytkin muistaakseni pitsi- ja tyllipukuja. Käyn siellä aika usein, koska äitini sekä tulevan anopin ja kälyn puvut ovat kaikki sieltä. Olen itseasiassa taas huomenna menossa, joten voin vähän sillä silmällä rekkejä vilkuilla. ;) Sydänkäpyyn kannattaa varata myös sovitusaika. Marinetesta ei valitettavasti ole kovin hyviä kokemuksia. Vähän tyrkkyjä osa myyjistä ja sovitustilat ovat kovin kovin pienet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaappas ihmeessä Sydänkävyn pitsi- ja tyllitarjontaa, vinkkiä otetaan ilomielin vastaan. Minähän voisin koittaa vielä vaikka perjantaina päivällä sinnekin ehtiä :). Toivottavasti Marinette ei ole kovin tylsä kokemus...

   Poista
  2. Muistinpas kurkkia pukuja! Liikeessä oli useita Maggie Sotteron pukuja (mm. Malina, Odessa, Lorie) sekä muutamia Mark Lesleyn pukuja, joissa oli tylliä ja pitsiä. Ylipäätään pitsiä oli Sydänkävyn puvuissa melko runsaasti. Sovittelemaan vaan siis, kunhan varaat ajan ajoissa! :)

   Poista
 2. Ihana puku tuo Victoria Jane Tiffany <3 Oma pukuni oli Niinattaresta ja minulla on siitä vain positiivista sanottavaa. Muista liikkeistä minulla ei ole kokemuksia, kun ensimmäinen sovittamani puku oli se The puku :) Tuo Victoria puku onkin lähes identtinen puvustani, mutta omani on vähemmän merenneitomainen. Mutta pitsiä löytyy, sydämen muotoinen pääntie ja satiinivyönauha. En malttaisi odottaa, että saan pukea sen ihanuuden päälleni.

  VastaaPoista
 3. Pitsi & tylli = pööfekt! :D Tosin mun unelmasutturassa se pitsi on aika hienovarasta... :D Mutta siis, yhdistelmänä täydellinen, joten onnea matkaan, loistavan tien olet valinnut! :D Mutta kannattaa toki tosiaan testailla vaikka ja mitä, niin kuin olet ilmeisesti tehnytkin! :) Koskaan ei tiedä, mikä puvuista onkin päällä SE puku!

  VastaaPoista
 4. Loistavaa, tuli siis ostettua juuri oikeanlaisia pukuja ensi vuodelle. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!