11.6.2012

Ilmainen morsiuskimppu?


Kaunis aamu Anttolassa.


Jos minä menisin maalla naimisiin, tekisin ehdottomasti kimpun luonnonkukista! Luonnonkukista tehdyssä kimpussa on se hyvä puoli, että se on ilmainen. Kukat eivät maksa mitään, korkeintaan keräämisen vaivan. Ja kimpuista saa todella kauniita, kun vain valitsee itseään miellyttävät kukat. Pöytäkoristeetkin voisi tehdä luonnonkukista, ainakin osittain. Pitäisiköhän sitä hypätä auton rattiin ja ajaa parikymmentö minuuttia Helsingin keskustasta hiukan kauemmas, jotta saisi ihania ja ilmaisia kukkia omiinkin häihin? Pistetäänpä harkintaan!

Ja jos ei luonnonkukkia jaksa haalia kasaan jostain pellonreunasta, niin myös syreeni voisi olla ihana, jos sellaisia löytyisi vaikkapa vanhempien puutarhasta. Ja onhan niitä paljon muitakin vaihtoehtoja, mielikuvitus vain on rajana.

Tässä pari kimppua, jotka nopeasti kasasin mökillä. Nyt nämä suloiset kimput ilahduttavat täällä kotona maljakossa, pala maalaismaisemaa on siis löytänyt tiensä kaupunkiin :).


Romanttiset lemmikit ovat saaneet seurakseen tervakukkia,
metsäkurjenpolvia sekä vuorikaunokkeja mökkipihasta...

... ja saniaisia reunustamaan koko kauneutta.


Nätti kimppu vaikkapa romanttiselle maalaismorsiamelle.


Koiranputkistakin saa näin kaunista ja herkkää.

Koiranputkien oma muoto sopii loistavasti pyöreän kimpun kokoamiseen.

4 kommenttia:

 1. Oih, miten ihania molemmat.

  VastaaPoista
 2. Ja kestävätkin kohtalaisesti. Lauantaina/sunnuntaina poimin kukat ja vielä ainakin ovat varsin hyvinvoivia maljakossa :).

  VastaaPoista
 3. Itsekin olen sen jälkeen katsonut koiranputkia uudella tavalla, kun kuulin, että mummoni hääkimppu oli koiranputkista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkukista saa yllättävän kivoja juttuja, kun vähän jaksaa kokeilla vaihtoehtoja ja käyttää mielikuvitustaan. Muutenkin luonto on täynnä kaikkea ihanaa ja hyödyllistä!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!