20.6.2012

Kukkatukka

Hääkampaus on jotain, mitä en ole vielä paljoakaan miettinyt. Yksinkertainen on kaunista, toisaalta romanttinen kiharakin olisi ihana. Letit ovat nyt juuri pinnalla ja minäkin tykkään niistä kovasti. Sivunuttura vai jotain muuta? Vaihtoehdot ovat vielä avoinna, mutta luulenpa, että kunhan joskus sen puvun hankin, niin sitten myös kampausongelma alkaa ratketa. Toivottavasti.

Huntua minulle ei  nyt näillä näkymin ole tulossa. Hääpukua sovittaessani kokeilin myös huntua, mutta jotenkin se ei vaan toiminut. Ehkä olen liian lyhyt tai jotain, mutta tuntui kuin päälleni olisi ängetty liikaa kaikkea. Kuitenkin jotain haluan hiuksiini laittaa, olisiko se sitten jonkinlainen kampakoriste vai mikä, sitä en tiedä. Tuskinpa ainakaan tiara tai panta (isopäinen kun olen, niin pannat tuppaavat painamaan ihan kamalasti ja päänsärky ei ole hääpäiväksi toiveissa...), mutta kukat voisivat ehkä olla vaihtoehto.

Aidot kukat, mikäpä sen kauniimpaa. Mutta miten ne kestävät, jos on kovin kuuma päivä? Ja millaisia kukkia? Isoja, pieniä, vähän, paljon? Tässä muutamia kuvia, jotka mielestäni ovat nättejä. Näistä ei kyllä yksikään lopulta sitten säväyttänyt ihan kunnolla... Ehkä minä vielä löydän sen oikean ratkaisun :).

Niin ja huomatkaahan arvonta!


Kuva: Elizabethannedesigns

Kuva: msil.pointblog.fi

Kuva: cherrymarry.com

Kuva: Slodive


Kuva: Myweddingflowerideas

2 kommenttia:

 1. Mä tykkään et ekassa ja vikassa kuvassa kukat on kauneiten aseteltu :) Ite miettiny kans oikeita kukkia kampaukseen kun mullakin iso pää eikä tiara tuu kysymykseen, ja huntukaan ei oo kahen lapsen äidin juttu ollenkaan :D

  Mut juuri samaa pähkäilly, et miten ne pysyy hyvänä. Ei sekää oo kivaa jos illalla hiuksis roikkuu kuivettunu ja lamaantunu kukkanen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Kuihtunut koriste ei taida olla kaunis koriste... Varmasti riippuu myös vähän kampauksesta... Suurempaan nutturaanhan voisi vaikka mahtua sisään sellainen vesiputkilo? Pitänee kysyä joltain floristilta tai kampaajalta, että miten nää hommat toimii :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!