11.6.2012

Mitä ja milloin? Nytkö jo? Eikö vielä?

Häihin on nyt muutama päivä vajaa vuosi aikaa ja on sillä tavalla hassu tilanne, etten oikein tiedä, mitä tässä vaiheessa pitäisi tehdä. Toisaalta tuntuu, että aikaa on vielä vaikka kuinka ja on ihan hölmöä vielä varsinaisesti tehdä mitään. Paikat on varattu, joten sitäkään rumbaa ei nyt enää ole pyöritettävänä.Mitä tässä vaiheessa voisi oikein tehdä? No, kaipa ainakin pitäisi kehittää jonkinlainen to do -lista, jota minulla ei vielä ole. Milloin kampaajan voi varata? Milloin kuljetukset voi tilata? Koskakohan varmistuu ensi vuoden menut juhlapaikassa? Koska pitäisi varata bändi? Ja niin edelleen ja niin edelleen. Ja entäs se lahjalista? Kannattaisiko nyt jo miettiä toiveita?Aion itse tehdä aika monia juttuja häihin, joten niitä ainakin olisi syytä ruveta askartelemaan. Pom Pomeja voisin taitella valmiiksi, ja ne voisivat odotella laatikossa avaamista ensi vuoteen saakka. Huiskutuskeppejä rupean askartelemaan, kunhan saan niihin hankittua tarvikkeet (Juhannuksen jälkeen Tallinnaan askarteluostoksille, toivottavasti tärppää!). Kukka-asetelmia voisi toki testailla myös, nythän luonnossakin olisi tarjolla juuri niitä kasveja, joita on tarjolla ensi vuonnakin samaan aikaan. Käyttäisinkö luonnokukkia, ainakin osittain?
Hääpuvun etsintä voi kai alkaa jo kunnolla tässä vaiheessa? Ensi perjantaina ensimmäiset sovitukset Niinattaressa ja Stilissimassa. Mutta enhän minä vielä voi pukua ostaa, jospa vielä löytyy jostain alesta edullisesti sopiva?
Entäs sitten vieraslista? sitä mietittiin toki paikkaa etsiessä, jotta osattiin haarukoida vierasmäärä ja sitä kautta sopiva juhlapaikka. Mutta kai sitäkin pitäisi alkaa hioa, jotta se sitten ensi keväänä olisi kohdallaan? Miten rajataan vieraat? Ketä kavereita kutsutaan, ketä ei? Millä perusteella? Sukulaisten suhteen raja on jo aika hyvin vedetty.
Onko ihan hölmöä jo nyt aloittaa askartelut ja vieraslistan kasaus? Ja jos ei nyt, niin koska sitten? Miten aikaisin voi tehdä mitäkin ja mitäs jos mieli muuttuu vielä sen jälkeen, kun jotain on jo valmiina? Ja jos en aloita askarteluhommia jo nyt, niin tuleeko lopulta älytön hoppu? Apua!
Miten aikaisin te muut olette tehneet mitäkin juttuja? Onko mieli ehtinyt sen jälkeen vielä muuttua? Mitä minä voin tehdä jo nyt ilman, että vaikutan hupsulta?

(Sekalaiset kuvat: Projectwedding.com)

3 kommenttia:

 1. Samaa mä täälä pähkäilen :D Mutta olin mä ehkä vähän aikases kun tilasin viime viikolla kutsut ja häät on 07/2013 :D
  Mut eihän kutsuissa mikään sisältö muutu, infolehtinen väliin on sit eri asia. Sen aika on myöhemmin :)

  Mutta miksei voisi jo askarrella? Ainakin muutaman kokeeksi, ja jos tykkää niin tekee jo sen verran mitä uskoo tarvitsevansa. Ja mulle monet sanonu, että hääpuku kannattaakin ostaa n.1v ennen häitä, ei ainakaan jättää kovin myöhälle.. Ja suunnitella voi mun mielestä mitä vain, eiks se niin mee et hyvin suunniteltu on puoliks tehty ;)

  Ja kun pikkuhiljaa ostaa kaikkee, niin ei tunu rahanmeno niin hurjalta kuin jos jättää kaikki viimeselle puolelle vuodelle. Näin mä sen näkisin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että joku muukin on sitä mieltä, että asioita voi tehdä reippaasti etukäteen! Eikun askartelukauppaan ja liimapuikkoa käteen! :)

  VastaaPoista
 3. Nimenomaan ;) ite huomenna teen koeversioita hääkarkkirasioista :D

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!