7.6.2012

Kaasoille monitoimimekot?

Olen miettinyt, että ehdottaisin kaasoille multiway dressin eli convertible dressin hankkimista. Olen törmännyt niihin useammasakin paikassa ja niissä on mielestäni tosi kiva juju se, että niitä pystyy sitomaan yläosasta vaikka kuinka monella eri tavalla.

Näin siis kaasoilla olisi samanlaiset mekot, mutta kuitenkin erilaiset. Mekot voisivat olla samaa väriä tai sitten erivärisiä, mutta kuitenkin teemaväreihin sointuvia. Näyttäisi siltä, että netistä mekkoja saisi ihan kohtuulliseen hintaankin, eli noin viidellä kympillä. Ja värejä on tarjolla vaikka mitä! Minusta aika kiva idea ja ainakin yksi kaasoista on idean hyväksynyt :). Ja kiva puoli olisi sekin, että juhlien jälkeen kaasoille jäisi muunneltavat mekot, joilla voisi olla tulevaisuudessakin käyttöä.

kuva: inoneclothing.com


7 kommenttia:

 1. Kiitos mekkoideasta. Mä haluun tommosen! :D

  VastaaPoista
 2. Ihania! Mäkin haluun tollasen :D

  VastaaPoista
 3. Kiitti Hanna vinkistä! Pistin ittelleni tilaukseen tollasen, jei :)

  VastaaPoista
 4. Olkaa hyvä vain! Idea on vapaasti käytettävissä :)

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi, tuohan oiskin hyvä! :) mä en tosin usko et omat kaasot suostuis, mut aina voi kysyä ;)

  VastaaPoista
 6. Mulla on yks semmonen multi-way -mekko ja on muuten sen sortin mahtavuus, että!!! Suosittelen suorastaan kuumasti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäsiköhän samalla tilata itelleenkin tommonen, vaikuttaa sen verran mahtavalta vaatteelta :). Laitetaanpa harkintaan, kyllähän tommoselle käyttöä olis vaikka häämatkalla!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!