18.7.2013

Yksityiskohtia: Socks'n shoes

Onpas muuten ihanaa, ihan kohta on viikonloppu!!! Huomenna tämä mimmi starttaa kohti Hämeenlinnaa ja Wanajafestiä, toivottavasti sää on suosiollinen eikä vettä tule taivaalta niskaan kovin paljoa :). Mutta vielä ennen viikonloppua hiukan häähömppää.

Kuten varmasti lähes kaikki tätä blogia yhtään pidempään seurailleet tietävät, jalassani oli hääpäivänä ihanat Minna Parikan Bellet, sellaisena fuksiansävyisenä totta kai! Kenkien pariksi löytyi jo kauan sitten Sokokselta fuksiat sukat sulholle, tosin ihan täydellisesti väri ei osunut kohdilleen, mutta mitäpä pienistä. Häähumussa ehdittiin myös napsaista näistä kuva Särkänlinnan laiturilla!


Nuo kengät olivat superhyvät jalassa, jaksoin niillä koko päivän noin yhdestätoista aina sinne puoleen yöhön saakka. Loppuillaksi laitoin jalkaani ihan vain varvassandaalit, joilla kreisibailasinkin sitten aamuun saakka. Yli kymmenen senttiä korkoa ei siis haitannut menoa yhtään, enkä edes kertaakaan (kovin pahasti) kompuroinut koroillani mukulakivetyksillä tai muuallakaan. I love my shoes!!!

Käykäähän muuten kurkkaamassa vähän lisää yksityiskohtia täällä.


4 kommenttia:

 1. Koska kyse on yksityiskohtapostauksesta kyselen myös yksityiskohtaisia kysymyksiä. Eli oliko mekon helma yhtään haitaksi sitten, kun vaihdoit korot sandaleihin? Vai vaihdoitko puvun myös yöllä? Mulla on nyt kahdet kiilakorkokengät ja puku on lyhennetty niiden mukaisesti, jotta voin vaihtaa paremmin istuvat kengät sitten jossain vaiheessa jalkaan. Mutta koska kreisibailaus aamuun asti on täälläkin vakaasti suunnitelmissa, niin mietin joidenkin tosi simppeleiden ja hyvien ballerinojen mukaan ottamista, jotta tanssilattian kulutus onnistuu takuuvarmasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa vaihdoin mekon samalla. Meidän hääpäivänä oli aikamoinen helle ja tuo upeus oli melko hiostava siinä vaiheessa kun tanssihommiin päästiin :). Laitoin päälleni siviilivihkmisisessä käyttämäni mekon ja sen seuraksi varvassandaalit.

   Poista
 2. Mielestäni nuo värisukat ovat ihana idea, ja olenkin moisia miettinyt jo pidempään useiden hääblogien innoittamana. Taitaapa minunkin sulhoni siis saada itselleen limenvihreät sukat jalkaansa hääpäiväksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykästyin noihin värisukkiin jo kauan sitten ja itse asiassa ensimmäinen häähankinta sulholle olikin sukat :D.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!