2.7.2013

Juhlapaikkamme vol 2, Servin Mökki / kattaus

Kirjoittelin aikaisemmin Särkänlinnasta, nyt vuorossa on toinen juhlapaikoistamme, nimittäin Servin Mökki (tuttavallisemmin Smökki) Otaniemessä teekkarikylässä. Smökissä olisimme toki voineet järkätä vaikka koko juhlan, mutta koska se on tässä lukemattomien opiskeluvuosien aikana lukemattomissa eri bileissä nähty niin moneen kertaan, niin koko juhlan järjestäminen tuntui jotenkin ei-niin-kivalta ajatukselta. Vähän sama kuin Panun asuvalinta; frakki on suoraan sanottuna vuosien varrella niin moneen kertaan dokattu, ettei se enää meille tunnu niin kovin juhlalliselta, vaikka ihana asu onkin.

Siispä Smökissä järjestettiin juhliemme jatkot sekä tarjottiin osalle vieraista hääillallinen. Koska tilasta haluttiin juhalava, nähtiin koristelun kanssa aika paljon vaivaa. Ihan oma stroorinsa on tietenkin älytön määrä pompomeja, mutta lisäksi myös kattaukseen koitettiin panostaa parhaamme mukaan, jotta pöydätkin näyttäisivät juhlijoille mahdollisimman ihanilta :). Tämä postaus keskittyköön tuohon kattaukseen, yleiskuvia ja lisää yksityiskohtia luvassa myöhemmissä postauksissa.

Kaverilta saatiin lainaan valkoiset pöytäliinat ja kankaiset servetit, pelkästään jo niillä saa aikaan aika juhlavan fiiliksen. Lasit ja aterimet oli katettu valmiiksi pöytään, lautasen virkaa kattauksessa toimitti kakkupaperi ja lautasliinaa koristi rakkaan pikkusiskon omin käsin tekemä lautasliinarengas. Lautasliinarenkaat oli tehty vessapaperirullista ja samoin lahjarasiat, blogiani pidempään seuranneet varmasti muistavat eeppisen vessapaperirullakeräysrumban, kun rullia tuli nyysittyä työpaikan vessastakin. Tyhjänä toki! Lisäksi pöytiin laitettiin paljon turkooseihin lasipurkkeihin ja kukkien lisäksi purkeissa oli maalattuja käpyjä. Kukkien osalta en ollut lopputulokseen ihan kovin tyytyväinen, mutta siitä lisää joku kerta erillisessä kukkapostauksessa...

Plaseerauskin oli Smökkiin tehty ja siksipä myös paikat oli nimetty. Nimilaput toteutettiin laittamalla ne tuoleihin lastusatiininauhalla. Niistä tuli kyllä kivat! Koska halusimme myös, että jatkoille kutsutut vieraat tuntisivat itsensä oikeasti tärkeiksi meille, kirjoitimme Otaniemen vieraille viestin. Jokaiselle vieraalle laitettiin tevehdys/menukortti, jossa toisella puolella oli menu ja toisella puolella teksti:

HYVÄT YSTÄVÄT
Mieletöntä, että te kaikki olette tulleet 
juhlistamaan yhteistä matkaamme! Se 
merkitsee meille todella paljon. Kiitos 
kaikesta tuesta, rohkaisusta, rakkaudesta, 
ilosta ja naurusta, joita olette tuoneet 
elämäämme vuosien varrella. Teillä 
jokaisella on oma tärkeä osanne 
muistojemme palapelissä.

Nyt muistojemme palapeleistä on tullut yksi 
yhteinen palapeli, johon saamme tulevina 
päivinä, vuosina ja vuosikymmeninä kerätä 
uusia upeita osasia. Tämä ilta on varmasti 
yksi koko palapelin hienoimmista palasista. 
Toivottavasti te kaikki nautitte tästä 
ihanasta illasta ja kaikista niistä hetkistä, 
jotka vielä tulevina päivinä saamme jakaa 
kanssanne. Juhla voi alkaa!


Tuosta jokainen juomalauluja / teekkarilauluja tunteva voi bongailla insiderin ;). Pidemmittä raapustuksitta tässä taas kuvakimara. Nämäkin kuvat Ville-Samulin ottamia.
11 kommenttia:

 1. Oon kyllä niin kateellinen:)Vitsi kun itse sais yhtä kauniit juhlat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneus on katsojan silmissä :). Kyllä se tunnelma siellä jäissä lopulta on se tärkein juttu! Vaikka sitten olisi jätesäkit pöytäliinoina, niin juhlat on parhaat ikinä, jos kaikilla on hauskaa.

   Poista
 2. Hienoltä näyttää! Kiva nähdä tuo teidän kattaus kun meille on tulossa myös pöytään esille kakkupaperi, lasit ja "sosimet" :) Tuo tuolista otettu kuva voisi löytyä suoraan mun lempparikuvista pinterestissä, eikä noissa kukissakaan mun mielestä mitään vikaa ole! Snapseja tullaan myös meidän häissä juomaan teekkarityyliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, nyt mä voin todistaa miehelle, että joku muukin käyttää sanaa sosimet! Se on aina ihmetelly sitä... :)

   Poista
 3. Siis ihan mielettömän kaunis kattaus. Nuo värit on niin hyvät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ihan mun näköistä, tämmönen värihullu kun olen :). Pitäis kai sanoa, että meidän näköistä, kun kyseessä oli kuitenkin meidän molempien juhlat, mutta tottahan se on, ettei miestä paljon värivalinnat kiinnostaneet. Kerran kysyin, että mitä värejä meillä olisi, jos se olisi saanut valita, niin vastasi: "Vaikka nää samat." :)

   Poista
 4. Kattaus on kyllä mieletön!

  VastaaPoista
 5. Kylläpä olitte upeesti laittaneet paikan!! Me vietettiin Smökissä mun kahden kaverin kanssa yhteisiä kolmekymppisiä, tosi kiva juhlapaikka kyllä.

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä ja tosi kaunis tuo teksti. Jospa mäkin vääntäisin jotain saman suuntaista :) Ja nyt sitten mietin, laitanko kuitenkin kakkupaperin lautasen paikalle... Ensin ajattelin, että ne tulis lasimaljakoiden alle pöydän keskiosaan, mutta kyllä tuo sunkin ratkaisu alkoi nyt houkuttaa :)

  VastaaPoista
 7. Millanen Smökin ymäristö on, onko paljon kerrostaloja ja onko yhtään tunnelmallista miljöötä?

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!