8.7.2013

Yksityiskohtia: Hääparin pöytä

Särkänlinnassa istuimme samassa pöydässä kuin kaikki vieraatkin, eli meillä oli paikka pöydän keskellä siten, että meitä vastapäätä ei istunut kukaan, vaan siihen jäi tyhjät paikat, jotta vieraiden on helpompi tulla juttelemaan meille. Käytännössä kuitenkin homma meni niin, ettei siihen kovin moni uskaltanut tulla ja me kävimme kiertelemässä pöydässä ja juttelemassa mahdollisimman monien kanssa. Se toki on vain fakta, ettei kaikkien kanssa ehdi välttämättä puhua, päivä kun on aikamoista härdelliä! Pahoittelut siis siellä ruudun takana tiiraileville vieraille, joiden kanssa jäi juttelu hieman vähäisemmälle... Ei siinä hässäkässä yksinkertaisesti vain ehtinyt :).

Smökissä meillä olikin sitten oma erillinen pöytämme, jossa söimme kakun ja joka sen jälkeen toimi lähinnä skumppalasin ja -pullon lepäilypaikkana, jatkoilla nimittäin aika vähän istuimme pöydässä. Siellä enemmänkin pyörimme ympäri ja juttelimme vieraiden kanssa ja tietysti bailasimme hikipäisinä! Hääparin pöytään ei muuten muistettu hankkia kunnollista skumppacooleria, onneksi näppärä henkilökunta keksi naamioida muovivadin hiukan kauniimmaksi  mm. folion avulla.

Smökissä hääparin pöytä oli aseteltu muista pöydistä erilleen tanssilattia reunaan. Pöydän päällä oli ripusteltuna pompomeja ja koristeena pöydässä oli itse tekemäni kukka-asetelma. Ja pakkohan mun oli perjantaina vielä viime hetken kiireessä raapustaa nuo "Mr Right" ja "Mrs Always Right" -kyltitkin tuohon. Myönnän nimittäin, että minulla on vähän paha tapa kuvitella olevani aina oikeassa... ;) Tuoleilla meillä oli Love-tyynyt ja lisäksi pöytään tuotiin kukka-asetelman eteen vielä Särkänlinnasta Live Love Lough -koriste ja laitettiin maljakko kimppua varten. Ai niin ja olihan nuo meidän rakkaat tupsulakitkin tuossa odottamassa tupsujen solmimista!


Tämänkin postauksen otokset Ville-Samulin käsialaa.

P.S. Myydään ja vuokrataan -sivua muokattu, mm. yllä näkyvät tyynynpäälliset kaupan :) 

1 kommentti:

Ilahdun kommentistasi!