12.7.2013

Help needed! Kampaaja Turusta?

Kuva täältä.


Helou kaikki ihanaiset Turkulaiset lukijani! Ja miksei muutkin tietysti. Nyt on vuorossa postaus, joka ei liity omiin häihini mitenkään. Mutta jotta pysytään ruodussa, niin häälinjalla mennään tälläkin kertaa :).

Enpäs ole tainnutkaan täällä vielä mainita, mutta syyskuun lopussa tanssitaan ihanan parin häitä ja minä olen saanut suuren kunnian olla yksi kaasoista. Nytpä tähän kaason tehtävään liittyen kyselen teiltä apua. Ja apu on tosiaan tarpeen!

Häät järjestetään Turussa ja hakusessa on kampaaja/meikkaja sieltä suunnilta. Mieluiten mahdollisimman läheltä Turun Radisson Blu Marina Palacea. Kuka osaisi suositella hyviä tekijöitä? Mielellään tietysti kampaus ja meikki saman katon alta, mutta ei ole välttämätöntä sekään. Onko kellään kokemuksia / tietoa esim. seuraavista:

- Unik
- Butik
- Rock'n Style
- Hyvän ilman parturi-kampaamo
- Kauneushuone Crystal
- Kauneuskeskus Monalisa
- Kauneuskeskus Plaza
- Groove Hair
- Kauneuskeskus Wilhelmina
- Parturi-kampaamo Ilme

Auttakaahan kaasoa ja morsianta hädässä ;). Meillä kun ei ole hajuakaan Turkulaisista kauneusalan ammattilaisista, kun ei asustella kumpikaan siellä päin.

Ja tietysti, jos joku alan osaaja sattuu tämän postauksen lukemaan, niin viestiä vaan tulemaan tähän suuntaan!osoite löytyy sivupalkista.

10 kommenttia:

 1. Mä käyn Butikissa Helsingissä, ja tiedän siis ne perustajat (kaikki loistavia). Tokihan tekijät on siis Turussa täysin eri (eli en voi suositella ketään tiettyä henkilöä), mutta uskoisin laadun olevan kuitenkin kohdillaan. Helsingissä niillä on myös diili meikkaajan kanssa, Turusta en osaa sanoa.

  Olipas nyt jotenkin tyhjä kommentti, mutta tulipahan kirjoitettua :D

  rouva koo, joka ei nyt pystynyt kirjautumaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Butik olki pikasella googlauksella saanu ihan hyviä kommentteja.

   Poista
 2. Suosittelen hiushuone kerhoa :)

  VastaaPoista
 3. Siitä on niin pitkä aika, kun oon Turussa asunut, etten muuten osaa auttaa kuin siinä mielessä, että Marina Palacessa itsessäänhän on myös mahdollisuus kampauksen ja meikin ottoon kauneushoitola Izumissa. Sieltähän kannattaa kysellä, jos ootte kerran yöpymässä ko. hotellissa.. jäljestähän en osaa sanoa mitään. :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Izumissa ei juuri hääpäivänä ole kampaaja paikalla, sitä jo koitinkin.

   Poista
 4. Ehdottomat suositukset Hiussalonki Kuplalle osoitteessa Yliopistonkatu 28 ja siis muutaman korttelin päässä Marinasta. Tiedän monta, jotka ovat käyneet siellä onnistuneessa hää- ja muussakin kampauksessa, mm. siskoni. Itse olin siellä tänään omassa koekampauksessa ja -meikissä ja tuli aivan ihana. Heillä on myös useampi albumi kampauskuvia, joita voi käydä katselemassa. Heillä jokainen tekee sekä kampauksia että meikin. Ja toinen piste heillä on Stockalla. Mun kaaso ja äiti käy siellä kampauksessa porrastetusti, kun ite oon heidän pääpaikassaan laitettavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvälle, pitääpä vinkata morsiamelle!

   Poista
 5. Hiushuonekerholta meikkaaja lähti ja perusti oman yrityksen, löytyy www.studioaava.com :) käyn siellä huollattamssa ripsia ja kasvohoidossa. Teki Tarja myös mun häämeikin kuukausi sitten, suosittelen!! Syksyllä hänellä saattaa olla jo kampaajiakin saman katon alla :)
  Maria

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!