29.6.2013

Hääkynnet - ja sälää myynnissä

Omat kynteni on aivan surkeat, heikot ja ihan kamalat. Niitä ei saa kasvaamaan kyllä millään sadetanssilla tai muullakaan umbawamba-manauksella, tai edes kynnenvahvistajilla tai vastaavilla konsteilla. Halusin kuitenkin hääpäiväksi nätit kynnet ja onneksi tähänkin hätään löytyi apu kaverilta. Yksi kaverini tekee harrastuspohjalta kynsiä kovin edullisesti ja nämä hääkyntenikin olivat siis hänen käsialaansa.

En halunnut kynsistä älyttömän pitkiä ja halusin niihin sekä blingiä että väriä. Perinteinen ranskalainenkin olisi ollut tosi kaunis, mutta jotenkin värilliset kynnet oli enemmän mua... Kynsiin tehtiin liukuvärjäys fuksialla ja vaaleanpunaisella glitterillä, vasempaan nimettömään glitteri laitettiin koko kynteen ja lisäksi liimailtiin kirkkaita strasseja. Tuli kivat, vai mitäs tykkäätte? Tuolla kuvissa näkyy myös rakas sormukseni, se on IHANA!

Huomatkaahan muuten, että tuonne yläpalkkiin on ilmestynyt yksi lisäsivu. Sieltä klikkailemalla löytää meidän häistä ylijääneitä juttuja.


P.S. Toivottavasti pian saan lisää kuvia, niin pääsen kirjoittamaan niitä postauksia, joita te kaikki oikeasti odotatte :)

1 kommentti:

  1. Kauniit kynnet :) Ja aivan uskomattoman ihanat nuo sormukset, wau! <3

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!