16.6.2013

I'm back!

Hellou darlings, mä oon back in business! Hääviikonloppu oli kokonaisuudessaan mielettömän ihana ja nyt on muistopankissa taas älyttömästi uusia ihania muistoja. Viikon ja päivän aikana tapahtui niin paljon kaikkea, etten oikein tiedä mistä aloittaisin. Toisaalta fiksua olisi edetä jollain lailla kronologisessa järjestyksessä, mutta joudumme odottamaan kuvaajalta materiaalia vielä hetkisen. Kuvaaja kun käy ihan oikeissakin töissä, niin ei ehdi ihan niin nopeasti kuvia käsitellä :). Pari kaveria on lisäksi napsinut aika paljon kuvia ja niiden avulla saan teille tehtyä muutaman postauksen.

Aloitetaanpa kuitenkin häiden valmistelusta... Olin siis lomalla koko viikon ja pikkusisko ja -veli tulivat Pohjanmaalta tänne jo sunnuntai-iltana. Sain siis pari näppärää apulaista, kun Panu oli vielä tiistainakin töissä. Viikko oli aika hulinaa; soita sinne ja käy täälllä, hae tämä ja vie tuo ja muista vielä sekin. Pari kertaa oli kyllä stressi iskemässä! Maanantai kului viimeisten ostosten ja soittelun sekä askartelun parissa, lisäksi ilta meni koekampauksessa ja -meikissä. Tiistaina kävin kosmetologilla ja sen lisäksi roudattiin kamaa sekä juomia juhlapaikkaan ja sen sellaista. Niin ja aika paljon oli taas kaikenlaista soittelua... Tiistaina ja keskiviikkona oli aikamoinen pompom-show, kun availtiin lähes 200 silkkipaperipalloa ja ripusteltiin niitä ympäri juhlapaikkaa. Mutta ne oli niiiiiin makeen näkösiä, että ehdottomasti kannatti! Vaikkakin kaasoilla tuntui ainakin hiukan jo riittävän silkkipaperishow ekan sadan jälkeen...


Odottamassa ripustamista...


Panukin osallistui :)


Ja pakkohan niillä oli vähän leikkiä...


Ylemmässä kuvassa homma alkutekijöissään, alemmassa ollaan jo pidemmällä.


Tiistaina myös järjestettiin pöydät paikoilleen ja laitettiin niihin liinat. Ai niin ja laitettiin photo booth paikoilleen. Keskiviikkona saatiin baari, karkkibuffa ja viskibuffa kasaan ja juhlapaikka oikeastaan kukkia vaille valmiiksi. Torstai menikin sitten siviilivihkimisessä ja perjantaina laitettiin vielä kukat ja ruuat kuntoon.

Kuulostaa kauhean simppeliltä, mutta oikeasti juoksin pää kolmantena jalkana koko viikon. Ja tuli siinä ehkä vähän tiuskittuakin välillä, sorry kaikille tiuskinnan kohteiksi joutuneille! :)

Suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille morsiamille vähintään paria lomapäivää häiden alle. Ja jotain ihanaa rentoutumista myös viikon ajaksi, ettei ihan mene hurjaksi stressaamiseksi koko homma. Huomenna postailenkin enemmän sitten siitä rentoutumispuolesta, joka oli muuten aika mieletön setti sekin!

Puuh, ehkä saan nyt aikaan järkevämpiä postauksia, kun on niin sanotusti peli avattu...


P.S. Vaaleanpunaisia ja pinkkejä pomeja on vielä jäljellä yhteensä noin 50 kappaletta. Myyn ne mielelläni jollekulle niitä tarvitsevalle! :)
EDIT: POMPOMIT VARATTU!


6 kommenttia:

  1. Oi kyllä! Näyttää tosi kivalta. :) Teitte ne kaikki siis ihan itse? Huh huh! :D

    VastaaPoista
  2. Oo, miten ihanalta näyttää. <3

    VastaaPoista
  3. Onnea avioliitosta! Itsekin kasasin omista häistämme pienen koosteen blogiini, eikun katsastamaan!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!