25.6.2013

Photo boothin tuotoksia

Meidän juhlissa oli jatkopaikassa myös Photo Booth. Kuvanurkkaa varten oli hankittu kaksi kehystä, erilaisia propseja sekä pieniä liitutauluja, joihin kukin sai kirjoitella mitä halusi... Lisäksi oli taustakangas. Kamerana oli mun oma järkkäri jalustalla ja vähän jotain salamahärpäkettä siinä sivussa, nämä kävi yksi kaveri asentamassa paikoilleen, kamat oli lainassa toiselta kaverilta. Ideana oli siis, että jokainen sai itse napsia kuvia, tai oikeastaan pyytää jotain muuta ottamaan kuvan itsestään. Rajaukset ja muut siinä ovat hiukan pääseet heittämään, mutta eipä se meno eikä paljon lopputulostakaan näytä haitanneen...

Aika priceless-otoksia löytyy joukosta muutama, tässä joitain tuotoksia teidänkin iloksenne :).


Voitte varmaan itse päätellä, mitkä näistä on loppuillasta räpsittyjä? ;) Huomatkaa muuten tuo pohojalaanen tuolla yhyres kuvas, som'muv'velii!!! Älyttömän siistit kuteet! Ja siinä viereisessä kuvassa irvistelee nuorempi versio...

Photo booth oli ehdottomasti vaivan arvoinen setti. Olisipa ollut kiva, että vieläkin useampi vieras olisi käynyt siellä hoopoilemassa. Nyt kameraan kertyi noin 200 otosta, joissa oli paljolti samoja naamoja. Mutta hauskoja naamoja!

14 kommenttia:

 1. Oi tuo pohjalaisasu on kyllä upea! Voi kun niitä näkisi enemmänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hieno! Oli niin siistiä, että isoveli hommasi tuommoisen meidän juhliin.

   Poista
 2. Sama juttu meillä: ois ollu kiva saada kaikista vieraista näitä hassuttelukuvia... :) Meillä tosin kuvanurkkaus oli avoinna vain tietyn ajan, koska mun yksi kamu (häävieras) oli kuvaajana. Aiomme teettää kaikille kuvassa käyneille omat fotot muistoksi häistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on samansuuntaisia suunnitelmia. Olisi kiva sujauttaa kiitoskortin mukaan näitäkin kuvia :)

   Poista
 3. Jos oot myymässä noita liitutaulukylttejä olisin halukas ostamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaankin pidän kaikki photo booth-tsydeemit itelläni, mutta mahdollisesti vuokraan niitä koko settinä. En ajatellut niitä ainakaan juuri nyt myydä.

   Poista
 4. Ihastelin tuota pohjalaisasua, lämmittää Etelä-Pohjanmaan kasvatin sydäntä! :)

  Onko tuo taustakangas Vallilaa? On nimittäin ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Etelä-Pohjanmaan flikat osaa arvostaa! Kangas on tosiaan Vallilaa, bongasin sen joskus alesta kympin metrihinnalla. Nyt mietin, missä se saisi uuden elämän...

   Poista
 5. Speksaajille, mikäli muistini pelaa: Nikon D3100, PocketWizard MiniTT1 ja FlexTT5, Nikon SB-900 TTL-moodissa, jalusta kameralle, jalusta salamalle ja hopeiselle sateenvarjolle (kamerasta oikealla ylhäällä), kamera TV-moodissa 1/300 tai täysautomaatilla, ISO 200?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistii, nyt saatiin tänne myös pro-kommentti ;)

   Poista
 6. Mistä oot mahtanut nuo rekvisiitat alunperin hommata? Aiotko tuota taustakangasta myydä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut noita eri paikoista, monet hääkirpputorin tai vastaavan kautta. Kankaan löysin Anttilasta joskus aikaa sitten... Taustakangasta en ole ajatellut myydä, enkä noita muitakaan juttuja (ainakaan vielä), mutta pientä korvausta vastaan voin kyllä "vuokrata" vaikka koko setin (2 kehystä, 3 liitutaulupropsia ja kasa muita propseja sekä tuo taustakangas...) :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!