17.6.2013

I choose positive thoughts.

Edellisessä postauksessa kirjoittelinkin, että suosittelen kaikille morsiamille myös rentoutumista häähässäkän keskellä, se todellakin kannattaa! Itse sain mahdollisuuden tutustua hääviikon keskiviikkona Kokemus Helsingin ihaniin palveluihin. Täytyy sanoa, ettei olisi voinut osua parempaan saumaan, sillä span ovesta sisään astui superstressaantunut morsian ja ulos tuli täysin uusi ihminen, jolla olisi ollut energiaa järkätä vaikka viidet juhlat :).


Kokemus Helsinki on siis day spa, joka löytyy Tornin sisäpihalta Yrjönkadulta ja oli ainakin minulle ihan uusi tuttavuus. Nettisivuilla luvataan, että "Vierailu kokemus helsinki day+spassa on hetki kiireen ja arjen tuolla puolen." No todellakin, juuri sellainenhan se oli. Heti ovesta sisään astuessani minut otti vastaan ihana kosmetologi, jonka kanssa juttelin sopivasta hoidosta ja joka ohjasi minut sitten alakertaan. Alakerran vessassa oli muuten astetta seesteisempiä vessakirjoituksia kuin baareissa keskimäärin ;). Voin kertoa, että en lisännyt perään perinteistä "Hanna was here"-settiä...


Ensimmäisenä ohjelmassa oli höyrysauna ja suihku, tähän kaikkeen sain ruhtinaalisesti aikaa joten kiirettä ei tarvinnut pitää. Saunomisen jälkeen kietouduin ihanaan kylpytakkiin ja otin hetken rennosti, eipä tuolla olisi voinutkaan toki muuten ollakaan kuin täysin relax! Tämän jälkeen kosmetologi tuli hakemaan minut hemmoteltavaksi, sain nauttia luonnonkosmetiikalla tehtävästä kokovartalohieronnan ja kasvohoidon yhdistelmästä. Oli muuten tämä morsmaikku aika nirvanassa!!! Sillä lailla positiivisella tavalla tuntui, että olisi ollut ihan jossain muualla kuin Suomessa. Saatoinpa ehkä hiukan torkahtaakin siinä hieronnan aikana...

Hoidossa käytettiin Comfort Zonen Sacred Nature-tuotteita, jotka ovat täysin luonnonkosmetiikkaa ja myös täysin uusiutuvalla energialla valmistettuja. Vaikken kovin kovasti ympäristöjuttujen perään olekaan, niin onhan tuollainen aika siistiä. Ja voi vitsi miten ihanat purkit ja purnukat! Kannetkin aitoa puuta, kuten kuvassakin näkyvästä halkeamasta voi päätellä. Kansilla on kuulemma taipumusta halkeilla Suomen kuivassa ilmastossa, mutta palautua formuunsa päästessään takaisin ihanaan ja hiukan kosteampaan Italiaan. Kiinnostuneet voivat lukea tuotteista lisää täältä.


Hoidon jälkeen pääsin vielä kaikessa rauhassa rentoutumaan, pukeutumaan ja hörppimään teetä alakertaan. Oli uskomattoman rela fiilis ja pää täysin tyhjä kaikesta häähässäkästä, kun istuin maistelemassa kuumaa teetä ja ihan vain nauttimassa siitä, että on hetki omaa aikaa. Ei vitsi oli muuten vaikea valita, minkä kropparasvan valitsee... Vaihtoehtoina oli arabian, mediterranean, indian ja oriental body cream. Vaikka eipä öljyhieronnan jälkeen tosin kauheasti tarvinnut rasvailla. Mutta pakkohan se oli vähän koittaa, kun oli kerran mahdollisuus ;). '

Myös vieraskirja löytyi ja aivan pakko oli minunkin sinne satuilla ylistyssanoja, aika moni näytti tehneen samoin! Ihanaa oli, kun lueskelin niitä tekstejä ja joku suunnilleen 90-vuotias oli jättänyt kirjaan terveisensä ja kirjoittanut, miten ihanaa oli ollut. Siitä nousi kyllä hymy huulille.

Tämä teksti on nyt aika ylistävä, mutta se ei kyllä ole yhtään liioittelua. Olen ihan oikeasti tätä mieltä! Heti kynnyksen yli päästyäni tuli sellainen fiilis, että olen jossain ihan toisessa maailmassa ja kaikki stressi ja tehtävälistan kelailu jäi viimeistään pukukaappiin. Kokemus Helsinki tarjosi todellakin aivan mahtavan kokemuksen ja varmasti palaan sinne vielä toistekin, ja suosittelen täysin varauksetta muillekin. Vielä ihanampi kokemus olisi varmasti hyvän ystävän tai miksei vaikka oman kultsin kanssa. Vinkkivinkki, laatuaikaa kaason kanssa?

Kokemus Helsingin hoitotarjontaa ja hinnastoa voi kurkkia täältä. Tarjolla on myös erilaisia juttuja ryhmille, vaikkapa polttariporukalle. Ei vitsi, mä olisin ainakin ihan pähkinöinä tämmösestä polttariohjelmasta! Monessakaan paikassa varsinaisia ryhmäjuttuja ei muuten taida olla tarjolla, ainakaan pikaisen googlailun perusteella. Kokemus+ tarjoaa myös esimerkiksi kahdelle sopivan setin, jossa pääsee harjoittelemaan hierontatekniikoita... Miten ihanaa se ois? Ja näitä meikäläisen kiireräpsyjä parempia tunnelmakuvia löytyy kuvagalleriasta. Noista gallerian kuvista välittyy ehdottomasti todella hyvin paikan tunnelma.

Parasta koko setissä oli se, että kaikenlaiset murheet ja kiireet jäi kuin huomaamatta ulos kiltisti odottamaan, päässä pyöri pelkki positiivisia ajatuksia. Itse ainakin mietin höyrysaunan lämmössä syvällisiä juttuja siitä, että olin ihan juuri kohta pian menossa naimisiin, en niinkään sitä mitä juhlien eteen vielä pitää tehdä. Paikka oli ehdottomasti comfort zonella eikä njut varje minutkaan ollut kovin vaikeasti noudatettava kehotus... I choose positive thoughts, eipä tuota paljon paremmin voi sanoa.

SUOSITTELEN!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!