29.3.2013

Onnellisen auringon allaKun tämä postaus pamahtaa ruudulle, me olemme nauttimassa lomasta ja toisistamme, ja väittäisinpä että aika onnellisina. Täytyy kyllä sanoa, että tätä kirjoittaessa tuntuu siltä, että olen lomani todella ansainnut. Töissä on ollut aika rankkaa ja siihen päälle vielä dipan kirjoittelua, niin eipä ole ollut tekemisen puutetta viime aikoina. Olen isosti onnellinen, että yksi kaasoistani palasi äitiyslomalta töihin ja olen saanut rästihommia pois pöydältä, muuten ehkä olisi jonkinlainen breakdown uhannut vakavasti. Kiitos siis ihanalle kaasolle mielenterveyteni pelastamisesta!

Tuntuu myös siltä, että on hyvä päästä välillä häähulinaa karkuun. Jotenkin hääjärjestelyt vie nyt niin paljon aikaa ja ajatuksia ja alkaa iskeä sellainen hää-ähky, pieni breikki tekee saletisti enemmän kuin hyvää. Etenkin, kun viime aikoina on pari asiaa häihin liittyen nyppinyt oikein kunnolla, vaikka enimmäkseen tämä häähömpötys on kyllä superihanaa! Kutsutkin tipautettiin postiin ennen reissua, niistä luvassa oma postauksensa, kunhan ovat varmasti saavuttaneet määränpäänsä.

Kun reissusta tullaan, onkin itse asiassa tasan kaksi kuukautta siihen, kun meistä tulee virallisesti aviopari. Huhheijaa, aika menee ihan supervauhdilla eteenpäin, apua!2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että muillakin iskee välillä hää-ähky ;) Sama nimittäin täällä! Oikein mukavaa reissua teille, ihanaa varmasti päästä hetkeksi aikaa rentoutumaan hääasioistakin! Ps. Ollaan menossa samana päivänä naimisiin! Hyvä päivä siis =)

    T:Eeva-Maria
    eevakiukuttelee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ootte varmasti lomanne ansainneet! Rentouttavaa lomaa ^^ <3

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!