6.3.2013

Namibuffan purnukkakokoelma

Jep, meille tulee myös se blogimaailmassa paljon hehkutettu karkkibuffa. Ja jep, lähinnä siksi, että morsian on aikamoinen karkkihiiri... Vaikka yrittääkin parhaansa mukaan olla olematta...

Karkkibuffa on mun mielestä ihana juttu ja halusin sen meidän häihin ihan ehdottomasti. Karkkibuffan suhteen olen vähän samoilla linjoilla kuin kattauksenkin kanssa, eli sen pitää näyttää runsaalta ja houkuttelevalta. Suunnitelmissa on aika pitkälti täyttää purkit teemavärien mukaisilla karkeilla, mutta toki mukaan sujahtaa myös ainakin jotain mustaa salmiakin muodossa. Ja ehkäpä suklaatakin, ellei sitä ole sitten tarjolla jo kahvin kanssa.
Olen keräillyt buffaan erilaisia purkkeja, kuvista ei selviä kovin hyvin nuo kokoerot, mutta kurpitsan malliset purkit sekä cookies-purkit ovat molemmat aika isoja. Tarkoituksena olisi myös lopullisessa versiossa asettaa osa purkeista jollekin korokkeelle, jotta namujen ottaminen olisi helpompaa. Purkkeja olen keräillyt eri paikoista, kuvassa oikealla olevat purkit on peräisin viikonlopun Ikea-reissulta ja nuo kurpitsan malliset sekä cookies-tekstillä varustetut ovat Kodin ykkösestä. Ikean tarjontaa ovat myös nuo ylöspäin levenevät purkit ja kolme muuta olen ostanut yhdeltä jo häitään juhlineelta morsiamelta. Olisin ehkä kaivannut ns. romanttisemman mallisia kippoja, mutta ne tuppaavat olemaan niin kovin pieniä. Yli sadalle ihmiselle kun karkkia laittaa, niin lienee syytä käyttää vähän kookkaampia kupposia, ettei koko ajan tarvitse olla täyttämässä :). Eiköhän näilläkin varusteilla oikein nätti buffa saada aikaan!

Näiden purkkien lisäksi täytyy vielä hankkia jotkut ottimet, halpoja lusikoita tms. Lisäksi buffaan tulee "tageja", joihin tulee erilaisia aiheeseen sopivia mietelauseita, joita joskus jo pohdinkin täällä. Näihin tageihin luonnollisesti tulee pinkin ja turkoosin sävyjä, kuinkas muutenkaan. Tagit ovat työn alla siskopuolellani, joka opiskelee parhaillaan graafista alaa, innolla odottelen lopputulosta!

Tässä vielä pari kuvaa siitä, mitä tyyliä tämän homman kanssa tavoitellaan. Kuvitelkaa tuohon päälle riippumaan vielä pari pompomia, jotta kokonaisuus olisi mahdollisimman imelä :).KuvaKuva
3 kommenttia:

  1. Meillekin näillä näkymin tulossa karkkibufa :) Nuo ikean purnukat multakin jo löytyy, pitäisi vielä löytää pari tollasta kurpitsan muotoista purnukkaa :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!