24.3.2013

Koristusta kaulukseen

No niin! Back in business, ainakin muutaman päivän ennen Teneriffan reissua :). Pian pääsee oikein kunnolla turisteilemaan.

Olipas kiva sunnuntai, käytiin Turussa maistelemassa MBakeryn herkkuja, onpas hääkakun valinta muuten huisin vaikeaa! Seurana retkellä oli myös tästä blogista tuttu pariskunta, mikäs meillä oli ajellessa aurinkoisessa kevätsäässä. Kirjoittelen lisää tämän päivän reissuilusta lähiaikoina...

Mutta aloitetaanpa varastoon kertyneiden postausten purkaminen sieltä vanhimmasta päästä, jotta päästään ajan tasalle. Uskomatonta, miten sitä meneekään pasmat sekaisin, jos netti pätkii. Oonkohan ihan hiukan liian kiinni näissä nykyajan teknisissä hömpätyksissä? Jonossa kauimmin on tainnut odotella postaus vieheistä, joten olkoon se päivän aihe.

Samalla kun tein kattauskokeilua, kokeilin myös vieheen tekemistä. Testailin hvyin simppeliä vaihtoehtoa, johon laitoin fuksian neilikan, yhden kävyn ja hiukan vihreää lisäksi. Eipä ollut kovin vaikeaa ja aika nätti tuli!


Tällä linjalla varmaan siis mennään sitten häissäkin, minun kimppuuni tulee myös noita käpyjä, joten sopivat yhteen varmaan aika kivasti :). Sulhon lisäksi vieheen rintapieleensä saavat bestman ja molemmat isät.

Palataan taas asiaan, stay tuned!

10 kommenttia:

 1. Minne päin Teneriffaa matkaatte? Me luovuttiin sittenkin ens marraskuun reissun suhteen Kap Verdestä ja tilaan huomenna matkan koko poppoolle Teneriffalle... Never say never ;) Otamme hotellin joko Los Gigantesista tai Alcalásta, vielä vähän tasapainoillaan noiden välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on hotelli Puerto de La Cruzissa, mutta vuokrataan ainakin osaksi ajaksi auto, jotta päästään huristelemaan ympäri saarta :)

   Poista
 2. Jaksaisitko jossain vaiheessa postata vieheen teko -tutorialin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, koitan tehdä jonkinlaisen tutoriaalin, kunhan pääsen reissusta kotiin.

   Poista
 3. Jos kerran teet vieheet itse, niin harkitse sulhaselle ekstrakappaleen tekemistä :) Meillä sulhasta rutisteltiin (tai sulhanen rutisteli) sen verran voimakkaasti, että onnittelukierroksen jälkeen vieheestä oli enää kaunis muisto jäljellä...

  VastaaPoista
 4. Olin kanssa tulossa pyytelemään ohjetta tuohon vieheen tekemiseen :) Teetkö myös kimppusi itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suunnitelmissa on tehdä myös kimppu itse, toivottavasti saan toteutettua visioni :). Tutoriaali on luvassa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!