7.11.2013

Syksyfiilistelyä ihanissa kuvissa


Heipähei! Synkkä syksy on aika masentavaa aikaa, kun ulkona on koko ajan vaan pimeää ja märkää ja kylmää... takana ovat ihanat syysaurinkopäivät, minä ainakin odottelen jo ensilunta. Niin ja ensi viikon sunnuntaina alkavaa häämatkaa!

Joku aika sitten Johanna Hietanen ja Ninka järkkäsivät ihanat sykyiset kuvaukset, joihin allekirjoittanut teki kimput. Muutamia kuvia onkin ollut Ninkan blogissa, esim. täällä, käyhän ihmeessä kurkkaamassa myös Johanna Hietanen Photographya täällä, aika mielettömän ihania kuvia! Kuvausten upeat puvut olivat Stilissimasta.

MUAH Ninka/Ninka
Korut ja hiuskoristeet Ninka.fi
Puvut Stilissima
Kukat Hanna Santasalo
Mallit
Tumma: Matilda
Vaalea: Johanna

Tässä kuvia ilahduttamaan synkkää syksyä :). Ethän kopioi kuvia luvatta?4 kommenttia:

 1. Vautsi! Upeita töitä! Sulla on homma hallussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse tykkään erityisesti tuosta tummemmasta pinkkisävyisestä kimpusta :).

   Poista
 2. No todellakin on homma hallussa! Anteeks kun en oo pitänyt suhun juur mitään yhteyttä, kauheesti personal ressinkiä ollut nyt (kerron sulle koko jutun alusta asti, kun nähdään), ja sitten kun hommat alkoi alkuviikosta selkiytyä niin mulla jumittu virtsakivi poikittain tiehyisiin ja makasin kaks päivää meikussa tipassa ;D Ei hyvää päivää mikä tuuri. Mä olisin edelleen erittäin kiinnostunut (ja näiden kuvien jälkeen vielä enemmänkin) susta mun kimppumaakarina, tarttisin ne lasipullot ja buffa-astiat ja sormusrasian ja ja ja ... hetki ku vielä ootellaan ni tarviin pakun kun tulen poikkeemaan sun luona ;D Mutta hienolta näyttää kukat!

  Ps. Ihana toi banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, eihän tässä vielä ole kiire. Ne lasipullotkin elelee tyytyväisenä meidän varastohuoneessa :D. Aikamoista ollut sulla kyllä, tuo tippatouhu kuulostaa kaiken huipulta!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!