11.11.2013

Sweet'n Whiskey!
Karkkihirmuna päätin haluta karkkibuffan meidän häihin välittömästi ideaan törmättyäni, eli jotakuinkin heti, kun aloitin hääbloggailun. Tai ehkä jopa jo aiemmin, vaikea sanoa :). Karkkibuffan lisäksi ilahdutettiin vieraita (ja sulhoa) myös toisella buffalla, nimittäin viskibuffalla.

Karkkibuffaan hankittiin lopulta muistaakseni noin 13 kiloa karkkia ja pari kiloa jäi käsiin, niistäkin suurimman osan vein työpaikalleni. Siellä jos missä katoaa muuten karkit ennen kuin ehtii kissaa sanoa... Hyvin siis tuntui herkut uppoavan hääväkeen, ja tietysti minä itsekin siellä kävin purkeilla herkkuja nappailemassa, kuinkas muutenkaan. Karkkibuffaan valikoitui erilaisia karkkeja, joista itse tykätään (tai okei, tykkään) ja jotka sopivat väreiltään meidän juhliin. Sieltä löytyi kaikenlaista namia, joita on tarkemmin esitelty tässä postauksessa.
Viskibuffan sisällön valitsi sulho, minulla ei siihen ollut osaa eikä arpaa. Mitään megakalliita pulloja buffaan ei hankittu, tarjotut viskit ostettiin itse asiassa ulkomailta. Kuten kaikki muukin häissämme tarjottu alkoholi :). Viski teki karkin tapaan hyvin kauppansa ja ainakin miesvierailta tuli paljon kiitosta tuosta tarjoilusta. Ei sii turha juttu, vaikka vähän mietittiinkin, että tarvitaanko varsinaisen baarin lisäksi mitään viskibuffaa. No, ei tarvittu, mutta olihan se hauska bonus.Minusta oli superihanaa, että sain karkkibuffan meidän häihin! Buffa oli varsin suosittu, ainakin päätellen siitä, että kymmenisen kiloa karkkia katosi parempiin suihin. Tiedoksi muuten, että jos kippojen ja kuppien ostelu ei innosta, niin vuokraan noita karkkibuffa-astioita ja kauhoja uuden yritykseni kautta, sähköpostilla voi tiedustella enemmän :). Uudesta yrityksestäni lupaan myös kirjoittaa enemmän heti, kun ehdin tehdä nettisivut ja muutenkin saan paremmin paketin kasaan.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, tämä viikko huipentuu siihen, että sunnuntaina aamuvarhaisella lähdemme ihanalle häämatkalle Keniaan ja Mauritiukselle. Kyllä reissua on jo odoteltukin!!!

Kuvat: Jori Heinonen, V-S Rantalainen ja minä, ethän kopioi luvatta :)


5 kommenttia:

 1. Toi viskibuffa on kyllä makea! Meidän juhlapaikalla oli A-oikeudet, joten meidän häissä ei tuota ikävä kyllä voinut toteuttaa. Oma mies tykkää viskeistä, joten olisi ollut kyllä hänen mieleensä.

  Ja voi mikä uteliaisuus iski, kun paljastit yrityssuunnitelmasi. Hieno juttu! Pakko kai avata omaa sanaista arkkuani ja kertoa, että täällä suunnalla ollaan myös yritystä pystyttämässä. Ollaan yhteyksissä, jos vaikka jonkinlaista yhteistyötä saataisiin aikaiseksi, kun molemmat ovat saaneet palikkansa kasaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän olen haistellut jotain tuollaista kirjoituksistasi, pitääpä olla yhteydessä, kunhan homma etenee!

   Poista
 2. Voi apua! Teillä on kyllä ollut kaunein karkkibuffa mitä oon ikuna nähäny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Tsekkaahan baaripostauksen lopussa oleva kuva ihan valmiista buffasta ;)

   Poista
 3. Voi että tuo whiskey buffet ois hieno! Meilläkin vaan se esteenä, että juhlapaikalla A-oikeudet... :/ Karkkibuffa on ollu kyllä ihana, mansikkaremmejä nams <3 😋

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!