14.11.2013

Baari on auki!
Meillä aukesi baari suunnilleen siinä vaiheessa, kun kaikki vieraat oli saatu samaan paikkaan ja kakku oli leikattu. Baari saavuttikin suuren suosion heti auettuaan yhdessä karkkibuffan ja viskibuffan kanssa. Baariin oli koitettu valita juomia vähän sillä periaatteella, että jokaiselle löytyisi jotain. Myös alkoholittomia oli melko paljon ja ne kuluivatkin kaikki, osasyynä tähän oli varmasti juhlapäivänä hellelukemiin kivunnut lämpömittari.

Kaikenkaikkiaan juomalistalta löytyi:
- Gin &Ttonic
- Vodkakarpalo
- Vodkarussian
- Olut (Karhu & Sandels)
- Siideri (Crowmoor & Rekorderlig)
- Garage Hard Lemonade
- Lipton Ice Tea
- Coca Cola
- Fanta
- Kivennäisvesi ja jäävesi
- Jaloviina ja konjakki kahviaveceiksi
- Skumppaa morsiamelle ja kaasoille :)

Näistä näytti etenkin Carage tekevän erittäin hyvin kauppansa! Kaikenkaikkiaan ostetuista juomista meille jäi pari isoa Vichy-pulloa, jotka kuluivat aika nopeaqsti seuraavan päivän siivoustouhuissa, muutama vodkapullo ja pari tonicvesipulloa sekä keissi kaljaa. Juuri muuta ei tainnutkaan jäädä, eli uskomattoman hyvin onnistuttiin juomamäärä arvioimaan! (Jos haluatte, voin tehdä erillisen postauksen ostetuista juomamääristä avuksi asiaa pohtiville.)

Baari meillä oli koitettu tehdä nätiksi sinkkisaaveilla sekä limeillä ja sitruunoilla. Niin ja yksi kannullinen kukkiakin pöydässä törötti :). Juomalistan virkaa toimitta kehystetty kyltti, jossa oli suurin osa juomista listattuna enemmän tai vähemmän selkeästi... Tuo varmasti on monelle tuttu juttu, sillä inspiraatiokuva on pyörinyt siellä sun täällä hääblogeissa ja Pinterestissä sun muualla aika paljonkin.

Baarista ja sen suhteellisen monipuolisesta tarjonnasta tuli hyvää palautetta, alkuillasta kului "paremmat" juomat ja loppuilta meni aika pitkälti sitten tölkkituotteiden voimin. Ruokailusta oli myös jäänyt yli vähän viiniä siitä pitäville.

Baarissa meillä oli töissä norempia opiskelukavereita, tekivät he siinä sivussa juhlissa muutakin. SUPERISO kiitos kaikille heille, ilman apua ei juhlista olisi mitään tullut. Erityiskiitos J&M:lle, joiden hanskassa oli koko Smökkiosuuden sujuminen alusta loppuun ja M&A:lle, jotka huolehtivat vieraiden vatsat täyteen yöruokaa! Yöruuasta luvassa myös vielä oma postauksensa.


Kuvat: Jori Heinonen, V-S Rantalainen ja minä 

Tänne loppuun vielä edelliseen postaukseen liittyen kuva täysin valmiista karkkibuffasta ennen kuin edes allekirjoittanut ehti syöksyä herkuttelemaan. (On Korppu vielä edellistä postausta herkullisemman näköinen setti...) Tämä kuva jäi edellisestä uupumaan :).


Iiiiiik, arvatkaapas muuten, mitä tapahtuu kolmen yön päästä? ME LÄHDETÄÄN HÄÄMATKALLE!!!


8 kommenttia:

 1. Tuo teijän karkkibuffetti on niiiin siiisti ja hei postausta juomamääristä kiiitoss! Paljon teillä karkkia oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkia meillä oli noin 13 kiloa ja pari kiloa jäi yli, eli sellainen kymmenisen kiloa olisi varmasti ollut sopivasti. Postaan juomamääristä heti kun muistan, mihin olen tallentanut sen Viron ostoslistan :)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo karkkibuffa! Mä en kestä! Tykkään ite kans tommosesta runsaudesta pöydällä karkkibuffassa kuin kolmesta mini astiasta.

  Ja iik, kohta te ootte jo lämpimässä! <3 ihanaa matkaa jo etukäteen! <3

  P.s. Nyt mäkin aloin haaveilee tuollaisesta baarista vaikka se ei ravintolassa ole järkevää. Jotkut nimikko drinkit pitää kyllä kehittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joo, nimikkodrinkit! Vois ehkä saada ravintolan kanssa neuvoteltua jonkinlaisen tarjouksen jostain tietyistä spessudrinkeistä? Mäkin tykkään enemmän runsaudesta kuin sellaisesta kolmesta purkista keskellä pöytää. Sen ehkä huomas niistä pompomeistakin, kun niitä tehtiin kauhee kasa sen sijaan, että oltais tehty vaan parikymmentä :)

   Poista
  2. Ja pompomit näyttääkin upeilta! Ei mitään kahta kannata ripustella, alkaa vaan naurattaa vieraitakin. Jos tehdään niin tehdään täysillä ;)

   Poista
  3. Todellakin! Mulla on tapana tehdä täysillä ne asiat, joita teen. Eihän siitä mitään tuu, jos jättää puolitiehen! :)

   Poista
 3. Oooo onpa herkullinen karkkibuffa, namskis :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Upean näköiset on olleet teidän juoma & karkkibuffetti. Mä oon miettinyt, että miten jäät saa pysymään sulamatta. Oliko teillä tuossa vadissa jotakin jäämurskan alla vai ihan suoraan vadissa? Pysyikö kauan sulamatta? :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!