29.1.2014

Hääilta HandelsgilletissäKuten monesta blogista olettekin jo lukeneet, järjestimme Kiiran ja Pauliinan kanssa blogimorsiamille ja heidän seuralaisillee hääillan, joka sujui ainakin minun mielestäni ihan superhyvin!

Iso kiitos tilaisuuden onnistumisesta kuuluu tietenkin Ravintolakolmiolle, tarkemmin sanottuna Cantina Westin ravintolatoimen johtajalle Antti Halttuselle, joka ystävällisesti tarjosi meille Cantina Westin yhteydessä toimivan upean juhlatilan eli Handelsgilletin käyttöömme. Käykää ihmeessä tutustumassa Ravintolakolmion sivuilla heidän tilaoihinsa ja ravintoloihinsa, tarjolla on vaikka mitä ihanaa. Teemahäistä pitäville esimerkiksi Cantina Westissä järjestettävät meksikolais-juhlat olisivat aivan superupeat! Ravintolakolmion hinnat ovat mielestäni myös hyvin kohtuullisia, tarjouksia kannattaa siis kysellä heidän suunnaltaan :).

Lisäksi tilaisuudessa oli mukana Pernod Ricard, Ninka, Stilissima, Video TimoCafe Ekberg, Häät-lehti, valokuvaaja Kimmo Korhonen ja Helin Matkat. Melko kattava tarjonta hääalan palveluja oli siis edustettuna! Itse olin koko illan melko pitkälti pöydän takana esittelemässä omaa uutta yritystäni Pitsi&Pippuria, joten minulla ei valitettavasti ole paljon kirjoiteltavaa muista palveluntarjoajista. Kurkatkaa ihmeessä vaikkapa Kiiran blogista lisää juttuja heistä ja käykää heidän sivuillaan.

Itse siis esittelin omaa uutta pientä yritystäni. Mukana minulla oli muutama karkkipurkki ja jooitain kukkia. Olin tehnyt tapahtumaa varten raikkaan keltaisen morsiuskimpun, keväthän on kohta jo täällä! Kimpussa oli terttuneilikoita, tulppaaneja ja ruusuja sekä hiukan vihreää. Niin ja oli mukana pari limeäkin!

Malttamattomana odottelen, että saisin oman firmani nettisivut vihdoin pystyyn, pian niiden pitäisi ilmestyä tänne. Pieni teaser siellä jo onkin :). Tässä kuitenkin muutamia esimerkkejä häihin liittyvistä palveluistani:

  • Karkkibuffet-astoiden vuokraus
  • Photobooth-tarvikkeiden vuokraus
  • Morsiuskimput ja muut hääkukat
  • Pienempien tilaisuuksien ruokapalvelut

Ylipäätään tarjoan hyvin laajasti erilaisia palveluita häihin liittyen. Voin esimerkiksi auttaa tilan etsinnässä, tehdä tarjouspyynnöt hääparin puolesta, huolehtia hääyön varauksesta ja vieraiden majoituksesta, tehdä erilaisia koristeluun liittyviä juttuja jne jne.

Myös esimerkiksi ruokakurssi polttareihin tai vaikkapa ihan kokkailu polttareissa jollain möillä onnistuu. Myös kokki kotiin-palvelu on mahdollinen, se toimisi vaikkapa kiitoksena kaasoille ja bestmaneille. Aika lailla asiakkaan toiveiden mukaan mennään ja olen valmis toteuttamaan hullumpiakin ideoita :). Jos kiinnostuit jostain jutusta, lisää voit kysellä sähköpostitse osoitteesta hanna (a) pitsijapippuri.fi.

Vaikka en muiden yritysten palveluihin ehtinytkään tutustua, ehdin kuitenkin kiireessä nappailla hiukan kuvia, olkaapa hyvät!Häät-lehtiNinka
NinkaCafe Ekberg
Cafe EkbergPitsi & Pippuri
Pitsi & Pippuri
Pitsi & Pippuri
Pitsi & Pippuri
Pitsi & Pippuri
Pitsi & Pippuri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!