15.1.2014

Blogimorsianten hääiltaOllaan Lovefall-blogin takana olevan Kiiran (eli Korpun) ja White & Knight-blogin kirjoittelijan Pauliinan kanssa hääräilty kasaan morsianiltaa. Suunnitelmat ovat vaihtuneet moneen otteeseen ja ajankohtaakin jouduttiin hiukkasen hakemaan... Mutta nyt olisi tapahtuma teille muille hääblogaajille tarjolla!

Luvassa on illan aikana tietysti mahdollisuus häähömpöttää sydämensä kyllyydestä muiden häähurahtaneiden kanssa, mikä on jo sinällään ihan superia. Itse olin mukana viime vuonna samantyyppisessä tapahtumassa ja ilta oli aivan mahtava, kurkkaahan esim. tänne, jos haluat lukea kyseisestä illasta lisää. Myös täällä on aiheesta juttua. Oli myös ihan superkivaa mennä vielä "virallisemman" osuuden jälkeen porukalla yksille, tulipahan ainakin tutustuttua muihin blogaajiin ja höpöteltyä häistä.

Häähöpöttelyn ja tutustumisen lisäksi tarjolla on myös häiden järjestelyn kannalta hyödyllisiä juttuja. Ensinnäkin tilaisuuden meille mahdollistaa Ravintolakolmio, tilaisuus nimittäin järjestetään Ravintolakolmion tiloissa Handelsgilletissä. Samalla tietysti saa tietoa Ravintolakolmion muistakin ravintolatiloista. Lisäksi mukaan on tulossa yrityksiä, jotka tarvoavat erilaisia häihin liittyviä palveluita, joten esimerkiksi häiden videokuvausta, unelmien häämatkaa ja kukka-asioita tai muita juttuja on mahdollista tsekkailla paikan päällä.

Blogaajat voivat ilmoittautua tilaisuuteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: morsianilta2014(a)gmail.com. Jokainen blogaaja voi ottaa myös mukaansa esim. kaason, sillä mukanaan voi tuoda kaksi henkilöä.

Huom! Blogimorsianten lisäksi myös muilla häitään suunnittelevilla on mahdollisuus osallistua. Liput kahdelle hengelle kyseiseen tapahtumaan voi voittaa arvonnasta, arvontaan voi osallistua Pauliinan blogissa. Kipinkapin siis klikkailemaan tänne.

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa paikan päällä, tätä iltaa ei kannata missata! :)

6 kommenttia:

 1. Voi harmi kun tieto tuli vasta tässä vaiheessa, olisi ollut kiva juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti tämä tuli lopulta meillekin todella pikaisella aikataululla, toivottavasti vielä tulee muita tilaisuuksia, joihin pääsisit mukaan :)

   Poista
  2. Sain sumplittua hommay ja pääsen sittenkin, jei! :)

   Poista
  3. Mahtavaa! Nähdään siis ensi viikolla!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!