16.1.2014

Kiireinen nainen

Heissan taas! Useampaankin otteeseen on tullut täällä blogissa mainittua, että elämässä on viime aikoina riittänyt yhtä sun toista kiirettä ja hössötystä. Diplomityön viimeiset hionnat ja erilaiset valmistumisbyrokratiaan liittyvät jutut ovat haukanneet aika ison palan ajastani etenkin häämatkan jälkeen ja tammikuun alkupuolella. Nyt kuitenkin valmistumishakemus on viimein jätetty ja näyttää onneksi siltä, että minusta tulee kuin tuleekin dippainssi alle kahden viikon päästä! Eikös ole aika huikeaa?

Mutta on ehkä jotain jännempääkin tapahtunut... Olen odottanut, että pääsen kertomaan näistä kuvioista myös teille, olen nimittäin ihan superinnoissani! Ja kuten jotkut tarkkasilmäisimmät lukijat ovatkin jo huomanneet, on naamani vilahdellut viime aikoina telkkarissa ja ehkä hiukan Iltalehdenkin sivuilla. Ai miksikö? No koska Master Chef :). Kurkkaa tänne!Katso video TÄÄLTÄ


Kyllä, olen siis mukana ensi viikon tiistaina ruutuihin pärähtävällä Master Chef Suomen neljännellä tuotantokaudella, eikös ole aika siistiä!? Kannattaa siis 21.1.2014 klo 20.00 viritellä telkkari Neloselle ja ottaa mukava asento, sillä luvassa on taatusti hyvää viihdettä! Tämä foodlover-puoli onkin ehkä täällä hääblogissa jäänyt vähän vähemmälle huomiolle, mutta sellainenkin minusta tosiaan löytyy.

Tämän myötä on myös kiirettä aiheuttanut oman pikkuisen firman pystyttäminen. Olen perustanut toiminimen nimeltä Pitsi & Pippuri, jonka puitteissa tarjoan erilaisia häihin, juhliin ja ruokaa liittyviä palveluita. Lähinnä teen näitä juttuja viikonloppuisin, koska käyn myös ihan normaalisti töissä, mikä tietysti vie aikani arkisin. Pienet arki-iltatilaisuudetkin ovat toki mahdollisia, mutta vasta myöhemmin illalla työpäivän jälkeen. Firman nettisivut ovat työn alla, mutta kerron heti, kunhan ovat valmiita. Sitä ennen Pitsi & Pippuriin pääset tutustumaan esimerkiksi Blogimorsianten hääillassa ensi viikon keskiviikkona.

Uutta blogiakin olen ruvennut kirjoittamaan, sen löydät täältä. Käyhän kurkkaamassa ja rupea seuraamaan Bloglovinissa. Luvassa on tietysti erilaisia ruokajuttuja sekä kaikkea sitä, mikä tekee elämästä ihanaa! Tämänkin blogin aion pitää hengissä ja kirjoitella silloin tällöin hääjuttuja, vielä muutama omistakin häistä kertova postaus on ehkä tulossa. Niin ja voitte myös tykätä Facebook-sivustani!

Lisäksi meidän perheessä eletään jännittäviä aikoja, nimittäin oman asunnon etsiminen on työn alla. Jospa meillekin löytyisi oma täydellinen koti (ja keittiö) jostain, ainakin kovasti toivotaan niin...

Näissä jännittävissä tunnelmissa siis eteenpäin!


22 kommenttia:

 1. Huh, ihania ja mielettömiä juttuja sulla kyllä menossa. Mahtavaa miten sulla riittää energiaa, sillä.pelkkä asunnon etsiminen tai normaali töissä käynti uuvuttaa minua (ja siis asuntoa emme edes etsi). Teräshanna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon itekkin vähän ihmeissäni, miten aika riittää kaikkeen... :)

   Poista
 2. Vaikuttaapa mielenkiintoiselta. :) Alan ehdottomasti seuraamaan tuota toistakin blogia :) Tsemppiä koitoksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan sitäkin! Kiitokset tsempeistä!

   Poista
 3. Jee, ihanaa! Ehdottomasti ruokafriikkinä seurailen teikäläisen koitoksia sekä telkkarissa että uudessa blogissa. Viikon päästä nähdään sitten blogimorsianten iltamissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä nähdään! Sopivasti ehtii tiistaina tulla eka jaksokin... :)

   Poista
 4. Oi wau! Onnea uusiin haasteisiin ja morsianillassa nähdään!:)

  VastaaPoista
 5. Hihkuinkin miehelleni nähdessäni Master Chef suomen mainoksen, että olet siellä kilpailijana! :) Huippua!

  VastaaPoista
 6. Wautsiwau, onnea uudesta toiminimestä ja tsemppiä Master Chefiin! Pitääpä alkaa kyttäämään miten sulla siellä menee! :) :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin jännän nähdä, että miten mulla menee :). Kauhistuttaa ajatus, että pitää kattoa itteään telkkarista...

   Poista
 7. Jee, onnea! Sulla tosiaan on monta rautaa tulessa. En ole aiemmin tuota Master Chefiä seurannut, mutta nyt ajattelin ihan vaan sun takia linnoittautua telkkarin ääreen jännäämään. Peukut on siis pystyssä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistahan pitääkin ne tiukasti pystyssä, tsemppi ei koskaan ole haitaksi :)

   Poista
 8. Katsoinkin mainoksesta, että tutut kasvot vilahti siellä :). Jännää!

  VastaaPoista
 9. Hieno juttu! Master Chefiä olen aiemminkin seurannut ja olen ehdottomasti mukana kannustusjoukoissa :)

  VastaaPoista
 10. Onko kaikki masterchef jaksot jo kuvattu vai osa vielä edessäpäin?:)

  VastaaPoista
 11. Wau! no nyt tuli lisää yksi syy katsoa ohjelmaa, jännittävää aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä päivältä jännittää enemmän ja enemmän :)!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!