3.12.2013

I'm back!

Täällä ollaan taas, takana on ihan huippu hanimuuni!!! Tarkempaa raporttia luvassa, tässä muutama kuva maistiaisiksi. Kokonaisuudessaan kuvia noin tuhat jäljellä pikaisen karsinnan jälkeen, joten niiden kanssa menee vielä hetki... Lisää kuvia ja tarkempaa reissuraporttia sekä vinkkejä etenkin Keniaan matkaaville luvassa piakkoin.
13 kommenttia:

 1. Vautsi mitä kuvia! Innolla odotan matkakertomusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkaraportti täytynee jakaa useaan osaan, oli sen verran pitkä ja upea reissu, ettei kaikkea millään saa mahtumaan yhteen osaan :). Kertomuksen ensimmäinen osa luvassa aivan lähipäivinä!

   Poista
 2. VAU MITÄ KUVIA!!!! Aivan uskomatonta! Odotan kyllä kielipitkällä jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuvamatskua löytyy vaikka millä mitalla, harmi ettei kaikkia millään pysty tänne blogiin laittamaan.

   Poista
 3. Näyttää kyllä varsin siistiltä! :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää huikealta! Hääblogien lukeminen on jäänyt jo vähemmälle, mutta näitä sun matkapostauksia olen odottanut niin kovasti, että näin niistä jopa unta. Ihan hupsua! :D Täällä suunnalla nimittäin Mauritius pyörii jo vahvasti mielessä ja viikkoja lähtöön on koko ajan vähemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, että ihan uniin saakka :). Laitahan mulle vaikka sähköpostia, niin saat tarkempia vinkkejä jos haluat!

   Poista
 5. Täällä taas se ihminen, joka ihmetteli keväällä, miten meillä oli samat hääkengät, samat sormukset ja sama hääkuukausi. Sattuman kauppaa on sekin, että me lähdetään ylihuomenna Mauritiukselle. Et varmaan ehdi vinkata äkkiä mitään siltä suunnalta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aikamoisesti osuu yksiin! Mauritiuksella on paljon tekstiiliteollisuutta, joten siellä on myös tehtaanmyymälöitä, joissa myydään vaatteita taxfreenä. Itelleni löysin yhden Fred Perryn neuletakin, mutta miehille oli ainakin kauluspaitoja ja t-paitoja tarjolla paljonkin. Kaupat menee Mauritiuksella kiinni viideltä (Tosi aikasin siis), mikä kannattaa huomioida jos mielii shoppailemaan.

   Botanical gardenissa ei ollut juuri muuta kuin erilaisia puita, mielestäni ei juuri mitään nähtävää, jos ei ole erityisesti kiinnostunut kunkin puun latinankielisestä nimestä :). Retket ja taksit ovat Mauritiuksella aika kalliita (esim. päiväretki autolla yli satasen per pää), mutta autovuokraus on mahdollista, jos tahtoo omatoimisesti kierrellä saarella. Tieverkosto oli kuitenkin mun mielestä aika sekava ja etenkin pääkaupungin liepeillä on hirmuiset ruuhkat melkein koko päivän.

   Ruoka oli ok, ei mitään mielettömiä kulinaarisia elämyksiä, mutta esim. buffaruokailu hotellissa oli yleisesti buffaruokailuihin verrattuna tasokas. Ravintoloita hotellien lähellä ei ollut paljoakaan... Aurinko on todella polttava keskipäivän aikaan, kannattaa varoa!

   Me ei kauheasti käyty hotellin ulkopuolella, koska hotellilla oli niin paljon tekemistä.

   Yleisesti hintataso Mauritiuksella on aika korkea, kaikista lisäpalveluista hotellissa joutuu maksamaan melko paljon. Jos kiinnostaa golfata tai pelata tennistä, kannattaa pakata omat pallot/tiit mukaan! :)

   Poista
 6. Näyttääpä tosi tylsältä kuvien perusteella.., NOT :)! Upeita kuvia ja lisää odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tylsää ei kyllä tullut, upeiden maisemien ja kokemusten lisäksi mahtui matkaan vähän myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!